• 14ats.

    Melyne ant vaiko akytes. Ka daryti??

    Sveiki. Gal kam buvo taip nutike,kad ant 1sav.,2d.vaikucio akytes virsutinio voko atsirastu melyne?? Ka darete? Kur kreipetes? Mano mazyliui atsirado pamelynavimas ,maniau,kad nieko rimto,bet pradejo rysketi ir dabar visas akytes vokelis melynas :( Bijau ,kad silpni kapiliarai,pradzioje galvojau,kad uzsigavo,bet nera kur ir nera kaip ,tai mociute pasake,kad ,matyt,kapiliaras trukes.. Skamba baisiai... Tad idomu ar kam buvo taip ,noretusi nusiramint,bet paziurejus i akyte visokios mintys kyla.. Atsimerkia ,ziuri ,nera istynusi,bet melynumas ryskus

    Mija1239Ūgis ir svorisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    gal ir truko kapiliaras - nera taip jau cia baisu, nes juk tokiu mazyliu, labai silpnos kraujagysles, dazniau pasitaiko neisnesiotiems ar anksciau laiko gimusiems leliukams, siaip nemanau, kad cia kazkas blogo labaio - gydytojai pasirodykit kai tik turesit proga, bet jei ta melyne nesiplecia kasdien, nemanau, kad kas blogo.

    Anonimas

  2. 2

    Man regis nieko rimto, per daug neprisigalvokit nesamoniu. Buna nuo gimimu visokiu apgamu, raudonumo ir pan. Mano vaikui speju panasu buvo kas ir jums, as pas gydytoja klausiau, sake nieko tokio, pranyks, taip buna po gimimo. tik neatsimenu kada ji atsirado ir kada isnyko. bet tikrai nieko nedarem, ir isnyko.

    reda83

  3. 2

    kai toks mazas vaikutis tai del bet kokio nutikimo ar klausimo butina konsultuotis su gydytoju.

    arcita

  4. 1

    Pogalu galais prisibeldziau prie daktares.. Na ji tik pasijuoke ir pasake,kad issivaikscios tas kraujukas ir dings melyne. Bet del viso pikto atvaziuos sesele pasiziureti.

    Mija1239

  5. 1

    Siandien jau laukiu daktares. Apziures,pasakys kaip ir kas... Vat gi ,kad gal ir nieko cia rimto,bet kai pasiziuri taip nemaloniai atrodo:/ Prisigalvoji daugiau negu reikia... Aciu labai uz atsakymus! Ta melyne pradeda spalva keist ,atsimerkt atsimerkia,ziuri ,akytes varto ,bet melyne... ;o Matyt,daugiau pergyvenu negu istiesu yra.

    Mija1239

  6. 1

    Mums taip buvo nuo pat gimimo kad ant kaires akytes voko buvo labai aiskiai matomi kapiliarai. Bet dabar jau virs dvieju menesiu, ir beveik nieko nebesimato :) Manau, ir jums praeis savaime.

    Yuki

  7. 1

    Yra kazkoks tepaliukas kur patepus greiciau praeina

    ErikaP

  8. 1

    geriau greiciau kreipkites igyditoja cia jug nejuokai.

    viktorijaz

  9. 1

    mano mažajai ant pilvuko buvo mėlynė atsiradus antrą dieną po gimimo, ir nė viena gydytoja negalėjo pasakyti iš kur ar nuo ko čia galėjo būti, aišku buvo labai neramu, bet po kiek laiko mėlynė praėjo ir viskas užsimiršo

    auvilė

  10. 1

    Baisiai neramu :(( o ir nervai ima kai nezinai nuo ko ir del ko... Dar kai prisigalvoji.. Na tikiuosi ryt viska suzinosiu ir ramiau bus

    Mija1239