• 27ats.

    Ar turite vaikelio dienyna? turiu omenyje knyga i kuria rasote vaiko dienorasti. kur, kada ir ka naujo padare, kada ismoko koki zodeli ir t.t? :)

    delltaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    aš kai pagimdysiu rašysiu nuo gimimo , yra pirkti visokiu vaiko dienoraščiu ir tt. pati labai norečiau toki dalyka tureti , bet neturiu ir nuotrauku labai mažai , tai norečiau vaikui tai padaryti. ypač malonu paskui manau žentui ar marčiai pavartyt .

    IlonaP

  2. 3

    turim gave dovanu, bet nepildom. pasidariau fotoknyga su nuotraukom, uzrasais, iki pusmecio, veliau metu proga gal padarysim tokia, beveik tas pats gaunas..

    Anonimas

  3. 3

    taip pildziau tokia knyga,dabar jau pildau antraja,kuri vadinasi "Mano darzelis" tai viskas kas susije su vaiku pradejus lankyti darzeli,ivairi info,aukletoju palinkejimai,foto zodziu iki pat mokyklos bus ka veikti:)

    sandritute

  4. 3
  5. 3

    Turiu dienorasti "Penkeri mano gyvenimo metai" ir po truputi pildau, bet nelabai atitinka tas sabloninis dienorastis mano noru, tad paskutiniu metu papildomai pradejau kiekviena menesi rasyti ant atskiro lapo, kas man atrodo svarbu, kaip miega, kaip valgo, ka naujo ismoko ir t.t ir iklijuoju tuos lapus i ta pacia knyga :)

    Smillgele

  6. 3

    Turiu kudikio albuma, kur reikia rasyti vaiko pasiekimus, ka naujo ismoko per pirmuosius gyvenimo metus, taip pat teveliu mintys, pildymas prasideda nuo gimdymo namu :) Taip pat reikia klijuoti nuotraukas. Reikalingas daiktas, ateityje paciam bus idomu pasiziureti, gal ir savo vaikams perduos :P

    kvapni_feja

  7. 3

    Taip,pirmai dukrai jau supildem,tik nuotrauku neiklijavom,antrai-pildom :)

    Jolka123

  8. 2

    Turime speciale ta knyga kuria pildome, o savo uzrasu papildomu nevedame.

    AgnesDarija

  9. 2

    pildom ir kartu nuotraukas ten klijuojam

    lina38

  10. 2

    turiu, nes be jo viską pamirščiau, turiu pasilikusi net maitinimo laiką iki 1m, tada rašydavau kiekį ir laiką :), o dabar rašau juokingus posakius

    vinipukas