Atsakymai

  1. 3

    Aš taip pat gimdžiau ir teko taip pat pagulėti 3 kartus pataloginiame. Jokių nusiskundimų neturiu. Gimdžiau kaip delta minėjo pas tą patį vyrą Nemuną Glinskį. Jei pavyks vėl pas jį bandysiu papulti ;) Gimdžiau prieš 2 metus. O N. Glinskis kaip tik lyg ruošėsi persikelti į ginekologinį (pirmame aukšte dirbti) o gal ir pasiliko kelias pamainas akušeriniame, nežinau... Šį daktarą man rekomendavo ginekologė iš krikščioniškųjų gimdymo namų, kadangi man grėsė cezario pjūvis ir buvo problemų dėl inkstų. Ji rekomendavošį daktarą kaip gerai atliekantį savo darbą tiek operuojant tiek priimant gimdymą. Beje jis toks šmaikštus, labai geras psichologas. Gerai nuteikė prieš gimdymą (skatino gimdymą). Vaikščiojau pas jį ir nėštumo metu... Na žodžiu aš jam rašyčiau 10 iš 10 :)Aj tiesa po gimdymo buvo vėl su inkstais problemų tai jis pasiguldė pas save ginekologiniame, kad su leliuku galėčiau gulėti nors reikėjo visai kitame pastate gultis urologiniame skyriuje, bet ten sąlygų vaikučiui nebūtų buvę...atvežė į pirmą aukštą lovytę, atsiuntė sesutę, kad pažiūrėtų leliuką, kad apžiūrėtų kaip namuose daktarė ar sesutė ateina pažiūrėti :) Žodžiu tikrai supratingas daktaras. O dėl ligoninės tai skųstis neturiu kuom. :) Buvo ir paskaitėlė apie maitinimą, ir sesutės vaikiuko geranoriškos viskuom padėjo kuom tik galėjo... Leido vyrui miegoti šalia, guldo visų pirma po vieną palatoje, jeigu neperpildytos palatos tai leidžia vyrui pasilikti ir miegoti šalia lovoj, tik ta lova į parą prieš du metus kainavo gal 6 Lt tiksliai nepamenu, bet juokingi pinigai... Na žodžiu man labai patiko ši ligoninė ir daktaras.

    lydekaite

  2. 3

    drauges gimde mano ten,liko patenkintos visos

    indraya

  3. 1

    Brolio zmona gimde labai liko abu patenkinti, turejo savo palata ir aplakstyti buvo. Ir tukstancio nesumokejo.

    rasarockina

  4. 1

    As taip pat gimdziau antroj ligoninej pries metus. ir va uz keliu savaiteliu vel gimdysiu ir tikrai tik antroj ligoninej. man labai patiko ir aplinka ir daktares ir prieziura. esu is tu kuriai nepatinka lindimas i akis ir pan tai cia gavau tikrai viska ko man reikejo ir kada reikejo ir nereikejo niekam jokiu pinigu duoti ir pan. as gimdziau pas daktare valyte tei super daktare :)

    blackroze

  5. 1

    drauge gimde jau senokai pas Kardeliene,seip liko patenkinta. jei ka nr galiu duot :)

    mamulyte

  6. 1

    as planavau bet mane atkalbejo.nors kiek zmoniu tiek nuomoniu

    mamutis3

  7. 1

    Musu seimos draugo zmona ten gimde, beje ten pat ir dirba, tai sake neduok dieve.... nors ir pas pazistama gimde....

    Justina24

  8. 1

    ji gimde pas vyra, sake apie 40-45 metu amziaus. liko labai patenkinta, viska labai ramiai svelniai padare. zodziu mylintis savo darba. ir i kisene deti nereikejo. bet po to sake brendzio bonka su saldainiais nuveze :))

    dellta

  9. 1

    zadu ir as ten gimdyti, nes dabar patologiniam gulėjau, tai tikrai nusiskundimu neturiu, idomu kaip gimdymo skyriui personalas, kaip gydytojai...

    Gabyttis

  10. 1

    drauge gimde-patenkinta. pirma buvo gimdziusi klinikese, tai keikesi...

    dellta