• 7ats.

    Sanariu skausmai. Jau trecias kartas, kai skauda kaires kojos sanarius. Jei jums taip buvo, ka darete?

    Pastebejau jau man koks trecias kartas butent kaires kojos skauda sanarius. siandien isejom i lauka pasivaiksciot ir prasidejo skaudet per kelieni ir per sulenkima prie pedos... skausmas darosi toks sunkiai kenciamas. gal kam buvo taip? ka darete?

    delltaMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tepaliuku yra sanariams sildanciu..

    Rugsėja

  2. 2

    Man buna sanarius skauda, tada kai keiciasi orai, ypac kai salta arba lietinga buna. Nanie nesioju kelio itvarus, kad kuo maziau sanarys judetu, tepu sildanciais nuo skausmo geliais.

    Imbiere

  3. 2

    Aciu Dievui, bent jau kol kas taip nebuvo.
    Gal verciau apsilankykit pas gydytoja, nes
    ka gali zinoti, gal kas rimto... :/

    Yuki

  4. 2

    Man ne nuo traumu sanarius skauda,bet tarkim keiciantys orui,ypac pries lietu "lauzo'' sanarius,atrodo net paeiti negaliu.

    Rakolina

  5. 1

    Man kojos sanarius skaudejo,kai staigiai paaugau.Paauglystej,taip buvo.

    grirute

  6. 1

    Man taip jau keli mėnesiai kartojasi, padeda tik shiuslerio druska nr.2. Bet tik pamirštu išgerti, taip ir pradeda skaudėti. tikiuosi, kai baigsiu maitinti skausmas liausis.

    Anonimas

  7. 1

    neparasei per kiek laiko tas trecias kartas kai uzeina skaudet, ir kad tos pacios kojos du sanarius skaudet pradejo, tai keista.
    man buvo tik kelio sanario skausmai, ypac ilgiau pabuvus vienoje padetyje sedint ar stovint, atrode is niekur nieko atsirado, kol gydytojai nepasake, kad tai traumos pasekme, nors sakiau, kad traumu neturejau - visgi atsiminiau, kad kazkada "susivarciau" greit lekdama su riedlente... ir buvo istines labai kelis, skaudejo, ir t,t. bet veliau praejo ir pamirsau. iki siol jauciu ji.
    bet jei tau skauda du vienos kojos sanarius, neaisku kas cia, gal kazkokia padetis (miegojimas, ar kad ir sedejimas prie kompo tam tikra tau iprasta poza) ar pan. tam turi itakos.

    Anonimas