• 10ats.

Atsakymai

  1. 2

    Esu skridusi ne karta budama nescia.Ir tolimesnes keliones esu istverusi.Paskutiniame nestumo menesyje nerekomenduojama skristi.Taip pat nera geri dazni skrydziai.Mokslininkai nera istyre,bet gydytojai itaria,kad butent dazni skrydziai salygojo vaikelio kurtuma(Mano pazistama pagimde kurcia vaikeli).Skraidziojo ji nescia labai daznai pas vyra,dirbanti uzsienyje.

    vilem

  2. 1

    cia jau reikia grinai teirautis avialiniju,kartais dar tenka pazymas turet kai skrendi

    sandi

  3. 1

    apie tai esu girdėjus bet nuo kada negalima tikrai nežinau
    beje neleidžia nėščioms skristi ir oro balionu

    auvilė

  4. 1

    Žinau, kad dažni skrydžiai tikrai negalimi. Visos stiuardesės, kai pastoja, nebeskraido, o eina į ofisą dirbti, bent jau iš vienoje kompanijoje dirbusių žmonių tai girdėjau. Aš neskridau, nenorėjau rizikuoti, gal vienas skrydis ir nepakenks, bet jeigu įmanoma neskristi, mano nuomone, geriau to ndaryti. O neįmanoma automobiliu kelionės pasirinkti? Aišku, žiūrint kokį atstumą reikia įveikti. Tik klausimas, ar ikrai reikia.

    Lauryytte

  5. 1

    Girdejau, jog lb rizikinga ir nuo 7-8 menesiu negalima berods

    CARIBIO

  6. 1

    skristi galima, tik nepatartina. geriausia pasikonsultuoti su gydytoju pries skrendant, as skridau kai buvau 1 men nestumo, nieko neatsitiko, o kai norejau skristi 8 men, oro uoste kai pamate toki pilva prase parodyti gydytojo sutikima. Zodziu reikia bet kokiu atveju pasitarti su gydytoju, sako kad kuo toliau skristi tuo didesne rizika leliuko busimai klausai. didelis slegis gali sukelti jiems apkurtima.

    dellta

  7. 1

    Gerai Raimonda sako, reikia pasidomėti konkrečioje aviakompanijoje nuo kada jau reikia gydytojo pažymos, o nuo kada jau nebeleidžia skristi. Bet, kad nėsčiosioms negalima būtų skristi, tai tikrai ne. Nebent pati sveikata neleidžia.

    Ausra

  8. 1

    Skristi jei tik sveikata leidzia galima bet kada manyciau, tik nuo kazkurios savaites, lygtais nuo 36 jau reikia tureti su savimi daktares pazyma apie nestumo eiga ir nesciosios sveikata. Ir tai ne visose kompanijose vienodai, turi konkreciai pasidometi.

    raimonda0701

  9. 1

    bet kokiu atveju reikia pasisakyti daktarei, kad planuoji skristi ir turi gauti pazyma, kad skrydis nesukels jokio pavojaus.

    Justina24

  10. 0

    http://www.mama.lt/show-article/3560/nestumas-ne-kliutis-keliauti-lektuvu

    Anonimas