• 39ats.

    santykiai su vyru.

    Sveikos. Praejusia nakti apie 12.30 nekties , sunus labai issiverke. atrode kaip pjaunamas, galvoju del dantuku, nes 10 men o turim tik du apacioj. issitraukiau ji is lovytes, supavau, nesiojau, glaudziau prie saves nieko nepadejo kaip reke taip reke. maciau kad jam kazka skauda ir nieko negalejau padeti. Vyras miegojo kambary, o as palikau ten racija per kuria girdziu vaikuti. girdziu kaip jis pradejo rekta kazka. vaikas reke dar kokia 1 min neapsiramindamas, vaiksciojau su juo ir ziuriu vyras is nervu atsikeles pradejo spinta visa vartyt, nuverte, visus mano papuosalus ismete. pradejo ant manes rekti , kokia as motina kad taip leidziu savo vaikui rekti. isvadino mane visokiais zodziais, vaikas toliau verke. Vyras neapsikentes atsikele ir paeme vaika is manes. vaikas iskarto nuirmo. tiesiog ta pacia sekunde pajutes teva nusiramino . Vyras pradejo man sakyti kad as nemyliu savo vaiko ir t.t . Ryte atsikele isejo i darba... o as sedziu visa diena ir galvoju... de ko taip yra... jis turetu man padeti, suprasti , o ne dar labiau mane nervuoti... buciau tikrai ant karstuju is ryto usikrovus daiktelius ir skridus i lt pas mama, bet ne viena kompanija nevaziuoja nei siandien nei ryt i lietuva.. nebenoriu toliau taip gyvent. bet zinau, kad grizes vyras atsiprasys, ir vel viskas bus gerai (iki kito malonaus).... galvoju eit pasikloti sau atskira lova, nes tikrai siuo metu jauciuoi labai izeista. Gal ir as pati per karstai reaguoju, gal as tureciau suprasti kad jis pavarges is po darbo soko susinervaves is miegu.... ka patartumet man siuo atveju daryt?..Aciu.

    delltaJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Puikiai suprantu tave.Mano vyras irgi karstakosis.Budavo pasakydavo,kad as nemoku vaiko paimt pamyluot ir t.kadangi turi vyresne dukra jautesi labai didelis ponas.Juokas juokais vyrui paslapcia darydavau raminamasias arbatas,nes itemptas darbas ir gyvenimas musu buvo,padejo,o dabar gyvenam kaip naujai isimyleje viskas praejo su laiku.Vyra sunervino racija kambaryje mano nuomone,kadangi jis pavarges ir jo emocijos tokios,kad tu nieko neveiki ir vaikas rekia ir nuramint nesugebi.Nieko praeis daug kas tai isgyvena tik ne visi pasisako

    lolitaaa

  2. 5

    puikiai isivaizduoju tavo situacija,nes ir maniskis pasidares tikras isterikas,is tikruju galvojau kad tai laikina,kad del darbo sunkaus,del rupesciu ir panasiai,bet vaikas paaugo o zinok niekas nesikeicia is jo puses tiesiog prisidejo kad vaikas mato tokias isterijas,todel prisiteisiau alimentus ir tikiuosi kuri laika gyventi viena,kad arba jis savo nervus apramintu ir pradetu elgtis kaip zmogus,arba tegu kita kokia pakencia tai...

    sandritute

  3. 5

    Turėdamas tokią gražią žmoną ant rankų turėtų nešioti,o ne rėkauti ir mėtyti daiktus...Pagąsdink jį,kad jei nors kartą tai pasikartos,kad nebegyvensi su juo ir,kad turi kur išeiti.Gera mintis laikinai Jums miegoti atskirose lovose,tuo labiau jeigu ir vaikutis yra nervingas,abu pailsėsite vienas nuo kito,gal vyrui šiuo metu daugiau poilsio reikia:)

    vitalijus

  4. 5

    laba!!!!zinok tavo atveju as rimtai pasikalbiciau su vyru!!!!jis nesupranta kad ir tau labai sunku....o kad jis atejo po darbo ir atsiprasant uzpakali net negali pakelt nuet pas vaika...tai koks jis tevas tada????ant taves varo kad negali issimegot???kad tu negali su vaiku susitvarkit?tai o jis ka galvojo kad viskas taip paprasta ar kad tik motina turetu rupintis vaiku???man atrodo sitoi situacijoi tu ne tylek....pasikalbek su jo labai rimtai...pasakyk kad tu nori pagalbos bet ne agresijos is jo.....laikykis dellta!!! sekmes tau...

    tatjana87

  5. 5

    tik nesupratau kodel jis isvarte spinta, drabuzius, papuosalus? cia ta prasme psichas uzejo?

    arcita

  6. 5

    oho, cia idomiai. net nezinau kaip pasielgciau tokioj situacijoj. juk tikrai galejo padeti jums nes ir taip stresas vidury nakties vaikas klykia ir neaisku del ko o cia dar iskoliojo. na butu rimtas pokalbis tikrai po tokio jo elgesio o gal is tikro isvaziuociau atostogu i LT. beje nemanau kad jusu vyras dabar jauciasi gerai pasielges ir yra ramus, manau tikrai atsiprasys.

    arcita

  7. 4

    na tikrai nemaloni situacija,pas mus tokiu situaciju buna daznai,kad vyras po naktinio darbo nori miego(dienos metu) o vaikas tai verkia,tai krykstauja,tai zirzia,ir vyra prabudina,pasako,kad negalit pakentet pora val tyloje,bet nebuna priekaistu,kad bloga mama,bet jai ka ir bando panasaus sakyt,as jam pasiulau paciam priziuret vaika,tai tada ir nusiramina. Skirtis diel to manau tikrai nereikia,tiesiog reikia pakalbeti su vyru,kad jums tai nemalonu,as niekad netyliu ir sakau vyrui,kas man nepatinta kaip jisai su manim elgesi,kalba.

    Juljana

  8. 4

    siaip nereikejo taip sakyt kad pirkai bilietus sau ir sunui, kadangi gaunasi, kad padarei sprendima be jo sutikimo ir net zinios, kas automatiskai issaukia pasipiktinima ir gynyba - aisku priestaravima ir draudima veztis vaika kartu.. nu cia mano nuomone, bet tokie tie vyrai.. jei butum palaukus, paskui uzsiminus apie atostogas, pailsejima atskirai, nes juk jis dirba, vaika priziuret jam butu sunku, tad veziesi su savimi.. gal butu baigesi kitaip, nu bet yra kaip yra..

    Anonimas

  9. 4

    matyt jam susikaupe kazkas yra ir jis islieja pykti, nesuprasdamas kad elgiasi negerai... reiktu labai daug kalbetis. bent as tokioj situacijoj 2-3 dienas stengciausi isvis nekalbeti, tik buitiniais klausimais, nes ant karstuju galima prisneketi daug dalyku kuriu net nenoretum pasakyti ir tik pabloginti situacija. nurims audra, abu apgalvosit situacija ir tada ramiai pasikalbekit. issidaskyti visada spesit ir bus tik sunkiau susitaikyti ir isspresti nes principai buna auksciau visko.

    arcita

  10. 4

    jei pirmas kartas kai taip vyras isiaudrina iki fizinio issikrovimo vartant spintas ir pan., tai dar nedaryciau is to tragedijos, gal ir jam ne tik nuo darbu bet ir nuo rutinos seimoj, ar kitu problemu uzejo silpnumas - mazai vyru pakantus vaiku isteriskam nenumaldomam verksmui, ir nesvarbu ar savu ar svetimu, nors jaustis isizeidusia turi pilna teise - pakalbek apie tai su juo, kad kai jis taip elgiasi, kelia balsa, ir taip kalba, jautiesi zeminama, nes jei tiesa anksciau rasei uzdavinedama klausimus, kad jus linksmai gyvenat, kad viskas pas jus gerai (cia pries kalusimus apie depresija), tai manau jis tave supras, tik jei jau cia nera pirmas toks kartas ir vyras linkes imtis tokiu veiksmu ir kalbu kad apramint savo nervus tai gal grizk tu i lietuva pailset su vaiku trumpoms atostogoms, taupydama savo sveikata, kadangi gal ir tai itakoja jusu santykius, o paskui matysi.

    Anonimas