Atsakymai

  1. 3
  2. 2

    naudoju rutulini nes toks man patogiausias,ir jau praejo man ta karstine kuri buvo apemusi pries pora metu kai puoliau i ekologija,visko neatsisakysi,vienkiemy negyvensi,nesiprausus, nevalgius irgi nevaiksciosi...

    sandritute

  3. 2

    pirmą kartą girdžiu :) aš naudoju Rexoną purškiamą, man labai patinka :)

    cooliuke

  4. 2

    girdejau. naudoju lb lb retai dove rutulini, bet lb retai, tai nebaigiu jo naudot, kol jis sugenda... nenaudoju nieko.

    Rugsėja

  5. 2

    Ne nuo rutuliniu dezodorantu gali atsirasti vezys, o nuo jo sudetyje esancio aliuminio, reikia rinktis dezodorantus be aliuminio, as jau daug metu naudoju FLP firmos alijosinis dezodoranta be aliuminio, be parfumo, ir daugeli kitu priedu, ir galiu pasidziaugti, prakaituoti neprakaituoju.

    _Ligitukas_

  6. 2

    visad naudojau piestukini bet vakar nusipirkau rutulini pabandyt, o vezi ir kt ligas gali sukelti viskas - net ikvepiamas miesto oras siais laikais..

    Anonimas

  7. 2

    Taip, esu girdėjusi jau seniai, kad tie dezodorantai nėra gerai. Bet tikrai ne dėl to, kad rutulinis, o kad nenatūralus (cheminis ir pan.). Tad gal jokio skirtumo koks dezodorantas: reikia žiūrėti į jo sudedamąsias dalis. Stengiuosi kuo rečiau naudoti, nes esu girdėjusi, kad prakaituoti yra labai sveika, tereikia tik dažniau apsiprausti, kad "nekvepėtum" :). O jei naudoju, tai kuo natūralesnį (pvz. natūralų akmenį).

    Ausra

  8. 1

    nebenaudoju jokiu dezodorantu, geriau jau dregna servetele pavalyti esat reikalui

    vinipukas

  9. 1

    rutulini naudoju,oi viskas siais laikais negerai

    sandi

  10. 1

    as naudoju aloe vera antiperspirantą. Nuo jo tikrai neatsiranda jokio vėžio.. Juo galima net ką tik nusiskutus teptis.

    Jorkaile