• 19ats.

    Ar gerai gijo siules po plysimo?

    noriu kad pasidaintumet savo patirtimi. Gimdant as plysau ir mane truputuka susiuvo, bet nedaug, bet man labai keistai viskas gija, ten kazkas man negerai atrodo. Per kiek laiko sugija, na tie siulai istirpsta?

    lauriukssMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Mane ir siuvo,bet as buvau nesuplysus,bet man buvo kirpta pora vietose.Gijau tai graziai,kaip gynekologe sake,bet visiskai sugijau kazkur po poras menesiu.

    Egle

  2. 6

    man kirpo, veliau susiuvo.. sake kai ikerpa geriau gyja, nes lygiai susiuva.. uzgijo tai per 7 dienas :)

    kristale

  3. 5

    man siek tiek sutrukinejo, tai teko sukabinti. Sedeti galejau jau ta pacia diena, bet labiausiai skaudedavo, kai i tualeta eidavau, net iki asaru :(.... per pora savaiciu pagerejo... o viskas visiskai susitvarke tik po kokiu puses metu

    Ausrute

  4. 5

    na man su pirmaja dukryte sunkiau buvo, na kokias 5 dienas sedet negalejau, o galutinai sugijo per menesi apytiksliai, o su antraja dukryte tai ta pacia diena sededjau nedideli plysimai buvo ir net nepajauciau kaip sugijo, o tau jei kas kelia abejoniu nueik pas ginekologa geriau be reikalo nei per velai

    neringa1981

  5. 5

    man gijo labai gerai,jau antra diena sedejau normaliai,nors susiuta gerai buvau:)

    dzionike

  6. 4

    As labai plysau ir buvau susiuta daugybe siuliu.Viskas sugijo per menesi(bent jau siuliu nebejauciau).Ginekologe sake viskas puiku,tik vis dar jausdavau nemalonu tempima.Kai grizau i Lt,nuejau pas savo ginekologe,ji vos aparpolio negavo,pamacius kokios ataugos pas mane siuliu sugijimo vietoje.Siaip turejo,man jau gydytoja Norvegijoj matyt.
    Jau butu teke gultis i ligonine ir pjaut tas ataugas,bet jos nutruko per apziura.Tad ginekologe tik kraujavima sustabde.Savijauta buvo tikrai baisi.Ir labai nusivyliau gydytoja Norvegijoje:(
    Tad patariu,bek greiciau pas savo ginekologe ir aiskinkis,kad jokiu nesamoniu nebutu.Sekmes.

    rimrem

  7. 4

    man tai gijo apie men siulai iskrito,o atsisesti normaliai tai du men negalejau i tualeta kai eidavau daryti lengviau tai gydytoja liepe piltis silta vandeni kad neskaudetu nes po gimdymo kai nuejau i wc tai galvojau nukrisiu is skausmo.

    Daluze

  8. 4

    Lauriukss, siūlai ištirpsta. Jei neklystu, tai siūlai turėtų kažkur per dvi tris savaites ištirpti. Su pirmuoju vaikeliu man tik kelis sukabinimus darė. Jei ne narkozė(buvo komplikacijos su placentos išsivalymu), tai būčiau galėjus sėdėt jau tą pačią dieną. Bet tą susiūtą vietą jaučiau( bet neskaudėjo) gana ilgą laiką, nors užgijo be jokių supūliavimu ar pan. Taigi kiekvienai labai skirtingai užgyja tie susiuvimai. O jei tau pačiai kyla kokių nors abejonių, tai būtinai apsilakyk pas ginekologę. Ir bus ramu tada.

    trejetukas

  9. 3

    mane kirpo ir gana daug,ir siuliu buvo daug,daktare sake kad siules istirpsta per 2-3 savaites,susiuvo mane idealiai,mano ginekologe sake kad beveik nematyti siuvimo,bet skausma as jauciu iki siol( jau 3menesius kaip pagimdzius),ypatingai kai ka nors sunkiau panesu ar ilgiau pastoviu,o ir po didelio reikalo tualete...atsisedau normaliai tik po 3 savaiciu ir tai dar ilgai negalejau ilgiau pasedet vienoj vietoj,zodziu gijau ilgai ir skausmingai nors ir neplysau.sako kad kirpimas geriau nes graziau susiuna ir suauga viskas geriau:)

    rujga

  10. 3

    mane ir kirpo ir siuvo praejo jau menuo ir savaite bet dar jauciu ispat pradziu po gimdimo tai net sedet negalejau

    Anonimas