• 5ats.

    Kudikiui isbertas pilvas ir krutine. Gal pasidalintumet patirtimi kuo isgydyti kudikiui berima?

    Suneliui 11 menesiu, pries savaite jam isbere pilvuka visa mazais raudonais spuogeliais, paskui pakilo i virsu dabar ir krutine, pradeda po biski berti ir nugaryte. Labai pergyvenu, tepiau E-45 kremu, taip liepe UK gydytojas per telefona, kitaip nepriima, sako visiems dabar taip nes pavasaris. O berimas nepraeina kiek tepiau tik pleciasi. LT busim tik po 2 savaiciu. Valgo lyg ta pati, na tik po truputi ragauja visko po biski, sunku suprast nuo ko. Ar galima tept bepanten kremu? Bandziau ieskoti cia panasiu klausimu, bet radau tik visai mazuciu kudikeliu, o manajam 11 menesiu. Aciu atsakiusioms.

    KacenkaKūdikio odos problemosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 1

    Turbut kokia alergija, kuria reikia nustatyti. Bet jau esu pakankamai prisiklausius apie UK gydytojus, tai tikriausiai turesit laukti kol busit Lietuvoje... :(

    Yuki

  3. 1

    nuo pavasario berimu nebuna buna alergija nuo pavasiniu geliu, bet tikrai neberia o sloguoja.

    inesad

  4. 1

    priklauso koks berimas. gali but prakaitine gali but kad suvalge kazka kad ir viena kasni gali but ir vejaraupiai. kiekvienas gydomas ir skirtingai ir panasiai. tokio amziaus vaikams galima jau ir ketvirtadali nuo alergijos tabletytes duot aisku ne paciu stipriausiu. pvz tavegilis. jei vejaraupiai (parsineset is kur nors) tai su spiriteliu patept uztenka nes reikia uzdegint tuos spogelius. o bepantenas gydo bet kokias zaizdeles taigi irgi nepakenks.

    inesad

  5. 1

    pabandykit bepanthen tepala,o gal cia prakaitines,gal vaikelis buvo suprakaitaves ir todel isbere,pagal aprasyma panasu i toki berima.

    Juljana