• 15ats.

    Sveikos mamos, reikia patarimo, kaip rengt 2 men.kudiki tokiu oru? Siaip dar dedu i silta kombinezona, bet sulaukiau pastabu, kad perkais vaikas;/ Tai kaip ji rengt? Keliais megztukais ar kokiu lengvu kombinezonu? Prasau pasidalinkit patirtim, labai busiu dekinga, aciu;)

    MysticaRūbeliai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na mes 3ju menesiu sian rengem taip: bodziukas (ilgom rankovem), pedkelnes, kelnytes (nesiltos), medvilniniai marskineliai ilgom rankovem, kombinezoniukas (visai plonas, bet siltas nes is poliesterio) ir medvilninis apklotelis. Bet ir tai vaikeliui karstoka buvo, bet labiau nuklot dar truputi nedrasu (jis pas mus linkes ligotis).

    mano_dezute

  2. 4

    kaip pati rengiesi,tik vaikui viena papildoma rubeli

    ruta26

  3. 3

    Aš 4 mėnesių kūdikį šiandien buvau aprengus plonu kombinezonu, šliaužtinukais, marškinėliais ir smėlinuku ilgom rankovėm, taip pat pavasarine kepure. Teko prasegti kombinezoną, nes buvo karšta. Pritariu, kad vaikui reikia vienu sluoksniu daugiau nei suaugusiajam, todėl patariu žiurėti kaip pati rengiesi ir tikrinti vaikeliui už kaklo ar jam nekaršta ar šalta.

    Lauryytte

  4. 3

    Visada užkiškite ranką už kakliuko ir matysite ar vaikui ne per šilta.Per šiltai prirengti ir nėra gerai.Pritariu,kad su savimi turėti pleduką.

    emiliukas

  5. 3

    i pavasarini kombinezona ,kepure jau turi buti neziemine,ir dar aisku pleduku apkloti

    Anonimas

  6. 3

    renk plonesni kombinezoniuka ir turek pleduka, pagal aplinkybes galesi nuklot ar apklot vaikuti :)

    Smillgele

  7. 2

    na as rengciau viena papildoma sluoksni drabuzeliu ir tada pavasarini kombinzona. na pvz. bodziukas, sliauztukai ir ant virsaus plonas megztukas, tada aisku kepuryte ir deciau i kombinzona. atsargai beabejo reikalingas pledas.

    arcita

  8. 2

    Lenva kobinzona ir maikute po apacia.

    ErikaP

  9. 2

    Smelinukas, sliauztiniai ir plonesnis kombinezonas. As dar apkloju specialiu vezimelio apklotuku.

    Apela

  10. 2

    renk kaip manai jam bus silta, kad tik nesalta, aisku gal jau ziemini kombinizona galima ir pakeisti kokiu saltesniu, bet daug patarciau nenurengt, dabar apgaulingi orai

    lolita24