• 6ats.

    Kraujas ismatose.

    Siandien mano dukrytei padarius rimta reikaliuka, pamaciau, kad siek tiek kraujo yra (patepliota). Mes amziais turim problemu su uzkietejusiiais viduriais. Nei slyvos, nieks mums nepadeda. Gal galit man patart, ka daryt tokiu atveju? Vandens per daug negeria. Kas galetu mums padet?

    redusisVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mano drauge pasake buda ka daryt jai vaikas pora dienu nekakojas ir neprastena.Reikia duot sauksteli alyvuogiu aliejaus,padeda.siandien daviau,tai ,,kruvele'' gera padare :))) gal kas darevet irgi savo vaikui?

    redusis

  2. 2

    na gal cia nieko baisaus...

    daina

  3. 2

    oj labai suprantu tave mums lygiai tokia pati beda budavo,galvojau isprotesiu,nebezinojau ka daryti,gaila budavo i vaika ziureti kai vos prakakoja ir tai su asarom:(mums alyvuogiu aliejus nepadejo,padedavo semper juoduju slyvu tyre,bet po to ji man pradejo jos nebevalgyti ir slyvu sulciu nebegere:(tada labai gerai gerdavo ir padedavo uzpiltos dziovintos slyvos,tai ta kompotuka puikiausiai gerdavo ir labai padedavo,taip pat dar padedavo krapu arbata,pradejom dazniau vyrti avyzu,kukuruzu koses ,o dabar jau baigiau isgerti gerasias bakterijas,tokios tabletytes istirpdau vandeny,ir ziuriu kad kazkaip susitvarke viduriukai,ptfu ptfu ptfu kad neprisisnekeciau:)siaip dabar visada stebiu viduriukus...esam visai atsisake bananu,manu koses,ryziu,nes jie mums kietina...

    dar atsiminiau kad mums dar kivis atlaisvindavo vidurius:)

    iirina

  4. 2

    gali būt ir dėl to kad kieti viduriukai, kokia kraujagyslytė plyšo bestenint:)))) pabandyk pakaitaliot maištą, daugiau vaisių tyrelių visokių, mano panai kuriai 10,5 mėn, tai viduriukai užkietėja kai duodu ryžiu, o kai duodu manų košę- pralaisvėja viduriukai.Tiesiog pastebėk kas vaikui kietina viduriukus.kiek žinau lyg avižų košė laisvina viduriukus

    pupa34

  5. 1

    Mums kai buvo su kakiuku kraujo pasirodę darėmės kakiuko tyrimą ir rado uždegimą.

    iinnggaa

  6. 1

    na man paciai nestumo metu dabar atsitiko, issigandau pamaciusi, tikiuosi tai nera kokia liga ar kazkas rimto, nors viduriai ir buvo neuzkieteje.

    geiza