Atsakymai

  1. 3

    Neliks labai didelis, kai jau išims siūles (jei jos bus) ir susidarys randas tuomet tepk su randus mažinančiu tepaliuku iš vaistinės. Nors aš nieko netepiau ir neatrodo baisiai :) Tiesiog linijytė šviesi teliko. Žinoma dar priklauso kaip daktaras susiūs, nes būna, kad negražiai susiūna, nelygiai suima, pasidaro gumbelis. O šiaip linija labai žemai, tai dėvint mini kelnaites tikrai to randelio nesimato :)

    lydekaite

  2. 2

    O pas ką čia taip Anonimas ėjo gimdyti? Koks miestas? Kokia ligoninė ir kokia čia daktarytė. Labai norėčiau sužinoti.

    safyra

  3. 2

    Nesijaudink,tikrai gražiai ir estetiškai sutvarko :)

    Anonimas

  4. 2

    Kai siules isims, kuri laika liks toks ryskesnes spalvos, rausvas randelis. Man praejo beveik du metai, ir rando beveik nesimato. Likes toks plonas baltas siulelis ir tiek.Niekuo netepiau ir viskas gerai sugijo, kad vos iziuret galima.

    kvapni_feja

  5. 2

    Šiais laikais tai labai gražiai sutvarko.lieka tik nežymi juostelė plonytė.
    Bet be abejo tai priklauso ir nuo mamytės fizinio sudėjimo,odos tipo ,bei poriebalinio sluoksnio ypatumu.Taip pat ir nuo gijimo laikotarpio,jei neisimeta jokia infekcija,randas sugyja visiškai per 5 dienas ir galima jau maudytis.
    Man PC pirmą katrtą darė prieš 23t metus, tai paliko labai baisus gylus chaotiškai išdarkytas randas.nes negijo labai ilgai pūliavo,todėl pjovė antrą kartą,vėl iš naujo valė,gydė,siuvo.Po randu pilvo juostą nukaro žemiau jo.nors esu ir lieknutė.To nebeištaisiau net metų metus intensyviai sportuodama.Po pirmojo PC sulaukiau dar 2 jų vaikelių,gimė naturaliai be jokių operacijų.po nėštumo papilvė dar labiau išsitempė.Jokioms plastinėms pinigų negalių sau leisti skirti.vėl sportavau,ir tik vos,vos gal kiek nežymiai apmažinau tas klostes.
    neseniai sulaukiau dar vienos mažylės.Čia vėl darė PC, bet man labai pasisekė,juk jau nebesovietmečio operacijų lygys.
    patekau pas nuostabią gydytoja,kuri net man nežinant,tiesiog pati pasibaisėjus ankstesnėmis pasekmėmis nusprendė viską ištaisyti.
    Tik pasakė kad operos gal 20 min.ilgiau nei įprastai,nes jau operuojama antrą kartą.
    Tai va, sena randą jį visai pašalino,taip pat dalį persitempusios odos po visų nėštumų.
    Ir tik kai šalino siūlą,tada pasakė kad pasižiūrėtau į veidrodį. Buvau nerealiai nustebinta,kad iš viso baisumo teliko tik vienas lygus brūkšniukas.
    Beje,apie jokius kyšius,ar dovanėles man net mintys nebuvo kilus kad reikia duoti.
    Padėkojau tik išvažiuodama į namus įteikdama visam personalui didžiulį tortą.Juk operavo ne viena.:)

    Anonimas

  6. 1

    nedidelis, su laiku jis tik svieseja.

    Lulu

  7. 1

    Čia Vilniaus Antakalnio ligoninės gimdymo skyriuje operavo.Pavardė gyd.pasimiršo jau :), bet tokia nedidukė smulkutė juodais kare kirptais plaukučiais šukuosenos.Ten visa komanda nerealiai šilta.
    operacijos metu buvau visiškai samoninga,todėl ištįsai maloniai bendravome,net juokavome.Žinoma ką ten darė nemačiau, bet kai viskas buvo jau padaryta,net nesupratau.žodžių su šypsena iki pat palatos atvežė.ir mažulytę davė vos gimusią dar operacinėje prisiglausti,nors tuo pat metu be perstojo viska tvarkė ten.

    Anonimas

  8. 1

    Liko gerai isiziurejus matosi, taciau manau kad labai priklauso nuo pacio suvimo, kai susiuva

    ErikaP

  9. 1

    Jei "kulturingai" susius tai net nepastebesit :)

    AgnesDarija

  10. 1

    nedidelis, net devint dzinsus zemintu liemeniu tikrai nesimatys :)

    arcita