• 12ats.

    pilvo diegliukai ir temperatura

    gal kas galit padeti, mano mazylei 3savaites, vakar pradejo kankinti pilvo diegliukai ir temperatura pakilo 37.5, rekia vaikas klykia ne savo balsu negalejo prasikakot kol neikisom zvakutes, su paracetamolio zvakute numusom temperatura ir nakti praleidom gan ramiai, siandien vel tas pats tik jau ramiau, pati pakakojo normaliai, girdau ramuneliu arbata, maitinu misiniu, kas galetu palengvinti skausmus?

    christicKūdikio pilvo pūtimas, diegliukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    beje kuo maitinamas kudikis? jei jus maitinate pati tuomet gali buti kad pilvuka sauda nuo kazko ka suvalgete ir vaikui tai netinka. jei negali vaikutis tustintis galite atsigerti slyvu sulciu, suvalgyti pora dziovintu slyvu. bet labai atsargiai ir nepadauginant. o jei maitinat misinuku tai visko gali buti kad netinka misinukas ir del to kieteja viduriai. mes pakeitem misini ir susitvarke pilvukas.

    arcita

  2. 1

    temperatura sukilo gal nuo rekimo, jos nereikia tokios musti... leiskite atsirugti kuo dazniau ir ilgiau palaikykite staciau siek tiek po maitinimo.

    Rugsėja

  3. 1

    Duokit lasiuku nuo pilvo diegliuku, pabandykit babyfen ar kokius kitus...

    estrella181

  4. 1

    Hm... pries maitinima laikykit ant pilvuko... kiek zinau tai temp. patariame musti tik nuo 38 su paracitamoliu...

    ErikaP

  5. 1

    Masazus darikit,ant pilvuko guldykit dazniau,galit virinto vandenuko duoti.

    Jolka123

  6. 0

    parsyta kad misinuku maitina. gal misinukas netinka, gal persivalgo jo, gal oro pritraukia valgydama jei skuba.. gal ne del pilvuko rekia, daugiau glauskite kudiki prie savo kuno ir si siluma turetu labiau isjudinti pilve susikaupusias dujas

    zivileee

  7. 0

    37.5 yra normali vaiko temp iki 1m ir jos musti nereikia. Nereikia tikrinti vaiko temp po rekimo ji visada bus uzkilus. Galiu pasakyti mes lb vargom su diegliais ir dar kartais vargstam. Mums jau 3 men. Mums nei vienas vaistas is vaistines netiko, taip pat ir misinukai. Vartojam baltarusiska misini, kol kas viskas neblogai. Duodavau tik pankoliu arbatyte ir dar duodu, ramuneliu netoliaravo. Masazuoju pilvuka pagal laikrodzio rodykle. Dedavom silta buteliuka vandens ant pilvuko. Paskui dar su degtine darau masaza. Istepu pilvuka ir pamasazuoju, mums odeles nenudegino nes kelis lasiukus vandens i degtine ipilam (puses stikliuko per akis). Kojytes lenkiam prie pilvuko. Dar lb gerai kai maziuka padedu ant kojos savo pilvuku zemyn, tada isleidzia bezdukus. Arba ant ranku laikau pilvuku zemyn i apacia o mano delnas spaudzia jam pilvuka, taip pat issibezda. Yra dar vaistinese vysniu kauliuku pagalves, nebandzius todel negaliu pasakyti ar veiksminga. Per skelbiu.lt parduoda nuo pilvo diegliu lasiukus, sako padeda, pati nebandziau. Maitinimo metu leiskit atsirugti. Kai atsirugsta toliau maitinkit.

    Anonimas

  8. 0

    Mes nuo pilvo diegliuku kovojam darydami masazus, "vaziuodami" dviraciu, sildom pilvuka, duodam kas 6val. vaistuku, labiausiai padejo Sab Simplex (bet yra dar espumizan, colinox, babyfen, baby calm). Dar pries maitinima galima paguldyti ant pilvo, gyd. sake, kad maziau diegliukai kamuos taip darant.

    Apela

  9. 0

    be reikalo musat tokia maza temperatura, vaikui ji visiskai normali yra. o nuo diegliu reiktu duoti SAB Simplex lasiuku, Espumisan L lasiuku, vaikuti laikyti stacia dazniau, ypac kai pavalgo, masazuoti pilvuka. diegliai ateina ir praeina, nieko cia nepadarysi...

    arcita

  10. 0