Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    Labai dekui uz atsakymus, leidote susidaryti nuomone, kad gydytoju reiketu maziausiai klausyti, mums taip pat siule aptamil, dabar Na na, bet mergaite gan gausiai atpila nuo jo o nuo aptamilio labai pilvuka pūtė jai, teks dar kazka bandyti.

    Gabyttis

  3. 1

    Belakt. Si misini pasirinkau pati, su daktare rinkomes pirmuosius, ji apart aptamil neiko kito nesugebejo pasiulyt, tuomet pati bandziau visus is eiles.. ir bebi ir nan ir hipp ir tuteli ir t.t.
    Ir galiausiai tinkanti radau tik rusiska, tad perkam is baltarusijos patys, arba parveza perpardavinetojai.

    Daktares dazniausiai siulo tuos misinius, kuriuos turi reklamuoti :) Atsimenu mums vis siule aptamil (ir dar nuo brangiausio!), o pas ja kalendorius ant stalo su Aptamil, lapeliai kru vizitus uzraso irgi su siuo prekiniu zenklu... tad net nesistengiau jo pirkti...

    Adri

  4. 1

    Aptamil rinkomes patys

    Lafe

  5. 1

    Pirmagime maitinau tuteliu,o sunu cow&gate niekas nieko nerekomendavo pradejau pirkt nuo pigiausio,kol atsirinkom kas tinka vaikuciam.

    Bosiene

  6. 1
  7. 1

    valgom BEBI 1 premium mum tiko. nuo NAN1 gausiai atpyle iskart. gydytoja is pradziu pirso visokius aptamilius bet kai pamate kai vaiko neberia, nekieteja viduriai ir nera jokiu problemu tai patare maitinti tuo kas tinka ir patinka vaikui.

    arcita

  8. 1

    Isbandem kelis, bet daktaru nurodymas buvo- be pieno ir laktozes (del alergijos)... :(

    AgnesDarija

  9. 1

    Aptamil. Is pradziu Aptamil AR vartojom, nes mazyle labai atpylinejo, dabar prie paprasto perejom. Patys pasirinkom.

    Eglone

  10. 0

    mes nan valgem gydytojos tikrai nesiteiravome

    ingaga