Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    ne, neturiu, o kai tamsu būna ir neinu į balkoną.

    iinnggaa

  3. 1

    Kai gyvenau tevu bute, man, kaip sviesos megejai, truko balkone sviesos. Jei butume remontavesi, buciau paprasius itaisyti kokia lempa-man patinka, ir grazu, ir naudonga.

    reda83

  4. 1

    nesam,uztenka apsvietimo is kambario:-),siaip istiklintas balkonas,uztenka tos sviesos is lauko

    ruta26

  5. 1

    noreciau,betpas mus nestiklintas balkonas ir nekoks labai,nes seimininkai ten specialiai nk nedare sake,nes jiem taip patinka,o mes ten tik nuomojames.bet siaip noreciau labai.maciau vienam balkone graziai padaryta,sviesa tokia ryskiai zalia ir taip graziai atrodo kad net pavydziu:DD

    mylime

  6. 1

    Nesame. Sutemus i balkona neiname. O jei butu koks nors apsvietimas balkone, tai priskristu visokiu uodu :')
    Jei sutemus reikia eiti i balkona, tai apsisviecia nuo sviesos kambaryje.

    Yuki

  7. 1

    as pati ne, bet mano tevai stiklintam balkone yra pasidare apsvietima - halogenine lempute. labai geras dalykas. ziema jei vakare reikia kazka pasiimti is balkono patogu nes viska puikiai mata., vasara ten stovi kreslas tai galima pavakarot, romantiskai pasedeti, parukyti, kavos atsigerti :)

    arcita

  8. 0

    Mes esame pasidare apsvietima, tik ne balkonui, o terasai. Isigijome jaukiu lempuciu girliandu ir viskas ziauriai jaukiai atrodo terasoje. Apsvietimas ne kiek neakinantis ir svelnus, vadinkim dekoratyvinis. Tokiu dekoratyvinių lempučių ar girliandų gali pasidairyti čia: https://www.miskosviesos.lt/ Gal ką rasi įdomaus sau :)

    editapetke

  9. 0

    jei butu koks didelis balkonas - toks pasisedejimams skirtas, gal tada ir daryciausi apsvietima

    Katiniene