• 32ats.

    Tarkim,pamatėte batelius,kurie Jums labai patinka,bet jie šiek tiek brangoki...nors Jūs turite pinigų:)Kaip pasielgtumėte,pirktumėte juos ar ieškotumėte pigesnių???Už kokią sumą galite sau leisti nusipirkti batelius,kad paskui savęs negraužtumėte,jog per daug išleidote pinigų,neva galėjote kažką vaikui nupirkti už tuos pinigėlius?...

    Ar tiesiog nesukate sau galvos,jei patinka,tai ir perkate?...:)

    vitalijusApsipirkimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na iki 150 lt,nuors zieminius batus pirkau uz 250,nes pirkau cia Norvegijoje,o cia nieko pigesnio nera :(

    gabija1

  2. 3

    niekada neperku brangiu batu nes nenoriu paskui nesioti juos 5 metus tuos pacius nesudevimus:) va siandien pirkau nerealiai patogius batelius,mokejau 40 lt ir laikys jie man tikrai,o kai susideves nebus ir gaila,bus proga naujus isigyti:)

    sandritute

  3. 3

    man daug kas patinka bet neperku nes tiesiog nera tam galimybiu todel pirkciau pigesnius :) as uz bet kokia suma save grauziu tai negaleciau ivardinti konkreciai bet 100lt batams skirciau nors dabartine kokybe tai... esu pirkus uz 150, uz 200lt ir jie lygiai taip pat greit susidevejo kaip ir tie uz 100 todel nemetau pinigu vien tik del igeidziu kazkokiu :) geriau vaikui koki zaisliuka ar pampiu poka paimu uz likusius pinigus.

    arcita

  4. 2

    perkciau tokius batelius, kurie man patinka ir kuriuos tikrai nesiosiu, nes jie man bus mieli. o uz batelius mokeciau iki 300lt...

    cooliuke

  5. 2

    leidziu iki 150 pirkti batus sau. bet dazniausiai perku pigius ir grazius nes nemegstu nesioti ilgai tu paciu,megstu vis pakeisti i naujus,tai renkuosi pigesnius.o jai brangus ir grazus vistiek ieskau pigesniu ir graziu..

    indraya

  6. 2

    Pirmiau dar pavaiksciociau po kelias parduotuves paieskoti pigesnio varianto. Bet siaip esu ''batu maniake",tad sunkiai atsispiriu labiausiai kritusiems i aki :))))

    juratele1988

  7. 2

    Tikrai pirkčiau tuos, kurie patiko, nes man ypač sunku išsirinkti ir retai randu sau patinkančius. Na jei tie bateliai kainuotų virš 250 lt. tai tada pagalvočiau gerai.

    iinnggaa

  8. 2

    na brangesnius perku tik zieminius nes uz kelis lt tik keliom savaitem telaiko o seip tai brangiu neperku patinka tureti daugiau pigesniu:)

    simka

  9. 2

    Iki 150 lt nepagaileciau uz batelius. O jei labai patiktu iskart ir pirkciau.

    Imbiere

  10. 2

    Jei tureciau pinigu tai ir pirkciau brangius , bet kadangi neturiu tai perku pigius :) labai priklauso nuo to kiek ta avalyne dewesiu, jei kiekviena diena tai uz 100Lt tikrai manau galiu nusipirkt ir nesigriauzti, na o dabar pvz bus proga ''vienadiene'' tai brangiu batu nezadu pirkti nes neaisku kada as juos wel uzsidesiu, pirksiu betkokius kurie deres uz kuo mazesne kaina, na tikuosi iki 50Lt mokesiu. Bet man labaiu uz batus patinka sukneles , todel batus galiu pirkti pigius , bet jei jau pamatau ''ta'' suknele tai galiu labai labai daug uz ja sumoketi :)

    Pingvin