• 9ats.

    Kokius veiksmingiausius vaistus rekomenduotumete suaugusiam zmogui nuo persalimo ir gerkles skausmo? (temperaturos nera ir nebuvo)

    visokiu tu vaistu yra bet gal zinote ir reikalui esant vartojate kazkokius konkrecius nes jie tikrai efektyvus?

    arcitaVaistai suaugusiemsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Nuo gerklės skausmo man geriausi pastilės ''Faringodol'' arba purškalas ''Tantum verde'',o nuo peršalimo aš geriu ''Cold -3'',tiesa jie gan stiprūs(mano vyras jų negali gerti,nes jam pradeda streikuoti širdis),tačiau greit pastato ant kojų:)Ai,ir dar nuo gerklės labai gerai skalauti su druskos tirpalu,gerai naikina bakterijas ir skausmą greit nuima:)

    vitalijus

  2. 2

    Vyrui nuo slogos efektyviausi Gelomytrol,
    Gerklę gydau visada su tuo pačiu kaip ir vaikui EUCABAL arba daktaro Taiso eukaliptų tepalu. Aprišu šiltai gerklę pritepus nugarą, gerklę, krūtinę, dar pasikaitina vonioj ir daug arbatų duodu. Va taip per kelias dienas kaip naujai gimęs būna.
    O aš tai tik su tuo eukaliptų tepaliuku, paguliu vonioj karštoj ir arbatų daug geriu ir taip pasveikstu - nieko niekada negeriu :)
    Sveikit!

    lydekaite

  3. 1

    siltas pienas su medum ;)

    Lulu

  4. 1

    cia kazkas paminejo nimesiil,tai jie tinka daugiau jau kaip nuo sanariu skausmo,nugaros,nes gyditojai tokius mamai nuo koju skausmo yra israse,o ir kai vyrui buvo posonkaulinis uzdegimas tai ir ju prirase,tai kazin ar jie tinka nuo persalimo,siaip tai gan stiprus yra

    kristina99

  5. 1

    kai laukiausi leliuko,daznai pesaldavau,ir gerdavau gripolio arbata,tai ir dabar ja perku,nes man ji tikarai padeda,tik ja geriausia vartoti vakare nes skatina prakaitavima,na kad daugiau neperpustu,galima paskaninti ja medumi dar

    kristina99

  6. 1

    Man labai geras yra Hexoral purskalas, sakyciau ir skonis ne slykstus ir nebeskauda gerkles greitai

    Pingvin

  7. 1

    nuo peršalimo man padedavo coldrex su citrinomis (milteliai), o nuo gerklės skausmo, visad perku purškalą hexoral. Man jis labai veiksmingas.

    Pabuciuok

  8. 1

    nuo gerkles ciulpiu pasteles PROPOLKI. O nuo persalimo simtomu tokiu kaip kaulu lauzymas, galvos skausmas geriu vaistus NIMESIL :)

    dellta

  9. 1

    Efektyviausia man yra :jox purskaliukas, paracetamolis (nors ir nera temperaturos), bei arbatos su medum. Tikrai padeda daug geriau nei kokie gripex, kuriame ta pati didzioji dalis sudeties yra paracetamolis.

    Apela