Atsakymai

  1. 5

    Kažkada naudojausi Omnitel paslaugomis,bet naikino mano planą,o nieko geresnio nepasiūlė,tai perėjau į Tele-2,esu visiškai dabar patenkinta ir kaina ir ryšiumi,o be to visa šeima,ne tik su vyru,bet ir su sese bei mama kalbame nemokamai,o tai manau didelis pliusas;-)

    debesėlis

  2. 5

    Aš Tele-2 pildyk paslaugomis naudojuosi...Jei nepakeičiau tinklo per 9 metus vadinasi mane tenkina ir paslaugos ir ryšys...Aišku kažkur į "tūndrą"nuvažiavus tai susišnekėti beveik be šansų...Bet reikia kada nors ir pailsėti nuo skambučių ir telefono...

    editukas

  3. 4
  4. 4

    tele2 pildyk, rysys nelabai geras, bet snekam nemokamai su vyru ir su visa seima :)

    kristale

  5. 4

    Daugiau nei 10 metu esu Omnitel abonentas :) Turiu puiku asmenini plana - 16 valandu nemokamu pokalbiu i visus tinklus per menesi ,20 sms' u ir mokestis 25 litai. Ar bereikia geriau ???

    almyte7

  6. 4

    bite... l-a-b-a-s esu patenkinta ir akcijos geros ir rysys neprastas turiu jau l-a-b-a-s 6metus ir nesiskundziu:))))))

    pukelis2009

  7. 4

    Mes naudojames Eurocom paslaugomis, tai yra bites rysys ir esam visai patenkinti, nors kainos pas juos tikrai ne pacios maziausios.

    Agne

  8. 4

    naudojuosi Tele2 operatoriumi,nes kolkas mums tai pigiausias ir gana geras rysys,esu turejusi ir Bite, nesiskundziau rysio kokybe,apksritai manau dabar visu operatoriu rysys geras,o viska lemia kaina ir siulomas paslaugas:)

    rujga

  9. 3
  10. 3

    ežys,o tinklo mobilus operatoriai,tai omnitelis ir bite,kiekviena nr.naudoju pagal savo paskirti iš kokio tinklo kokiam žmogui pigiau išeina skambinti:))))

    staponkute