• 6ats.

    Isofix autokėdutės. Gal kas gait placiau papasakoti ir rekomenduoti autokeduciu variantus?

    Teko girdėti, kad isofix saugiausias ir patikimiausias kedutes tvirtinimo automobilyje mechanizmas. Vaiko svoris nuo 9 kg.

    Vaivai1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Gerai Ingna sako, kad turi buti ir jusu automobilyje spec.iranga naudoti sioms kedutems. Kiek mes domejomes, tai tiesiog si sistema padeda be klaidu pritvirtinti kedute, del ko ji ir vadinama patikimiausia. Taciau jei bet kuri kita autokedute pritvirtinama teisingai ji yra lygiai taip pat patikima. Tad mes kazkaip ir nebeziurejome, kad butu specialiai Isofix.

    Ausra

  2. 1

    Isofix isties specialus kedutes tvirtinimo mechanizmas. Svarbu istikinti, ar jusu automobilyje yra galibe tvritint tokia kedute, ar yra specialus kabliai. O man teko apziurineti Vaiku mieste Priorifix kedute, isties labai patiko, bet nusprendem pasirinkti pigesne

    Ingna

  3. 0

    tiesa, maciau ir babymarkete pririofix, ten pigiau nei parduotuveje.. nors jos vistiek islaiko kaina...

    Ingna

  4. 0

    sios kedutes ne tik uztikrina tvirtinima be klaidu, bet ir pasiekia geriausius saugumo rezultatus - speciali koja isiremai i automobilio dugna, kabliai uzkabinama is nugaros ir dar su specialiu dirzu pritvirtinama, tai viena saugiausiu keduciu del tokio tvirtinimo mechanizmo.. mes pasirinkom chicco key 1 isofix, nes norejom geriausio saugumo savo zirniui

    Anonimas

  5. 0

    As kaip supratau ta yranga perkasi atskirai arba kartu su auto kedute ir tinka Romer kedutems, stai nuodoa http://www.kotryna.lt/index.php?cid=9027&cat=3#home cia yra kedute Babysafe isofix, o cia http://www.kotryna.lt/index.php?cid=9005&cat=3#home tiesiog babysafe kedute ir man atrodo, kad isofix tvirtinasi kaip priedas prie siu keduciu :)

    Sange

  6. 0

    O Isofix kedutes tvirtinimas yra Romer autokedutese-nesiopklese, nes maciau, kad Cipoline labai smarkiai apkarpytos siu keduciu kainos kazkur apie 200 nubraukta. Jei yra toks tvirtinimas tai tada reiktu gal isigyti?

    Anonimas