• 8ats.

    Kaip suprasti, kad klausimas kartojasi?

    As paprasciausiai nesu cia sitoj svetainei per seniausiai ir nezinau kurie klausimai yra kartojami kurie ne,negaliu juk ju visu perskaityti,klausiu klausimo kuris mane domina ir man reikia atsakymo,nematau nieko blogo cia jai mamytes pakartoja klausimus juk neturim tiek laiko visus perskaityti.O kad klausimai vartojami kaip netinkami irgi juokinga,as gi nezinau kur man ieskoti atsakymo tad paklausiu.:)))

    DaivinaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    pasinaudok paieška,ten kur parašyta įveskite paieškos žodį arba frazę,ten įrašius norima klausima surasi ar jau toks buvo ir susirasi sau naudingus atsakimus;)kartais užrasius visa klausima neranda atsakimo,tai rekomenduočiau ieškoti užrašant nepilnas frazes pvz pieno mišinėlis-pien miš,taip lengviau susirasti atsakimus,sekmės.

    staponkute

  2. 6

    Pirmiausia, Daivina, reikia dar ir taisykles pasiskaityti, kuriose paaiškinta yra apie besikartojančius klausimus, kad admin. gali šalinti, blokuoti tokiu klausimus ir pan. O jeigu turi aktualų klausimą, tai pirmiausia paieškok per paiešką. Nes mes irgi mamytės su vaikučiais, irgi negalim kiekvieną kartą tą patį per tą patį rašyti. Belieka mums pačioms tada susirasti seną tokį patį klausimą ir daryti copy-past. Tai gal ir toms, kurioms yra aktualių klausimų, gali pasiieškoti atsakymų. Juk kai reikia apie ką nors sužinoti, tai bet kur apie viską neklausinėjam, o tiesiog ieškom ieškom ieškom atsakymų kaip sugebam. Juk tam ir duota paieška "surask atsakymą", į kurį suvedus rūpimo klausimo esminio žodžio pradžą, galima surasti atsakymą. Pvz., "vaikšt" - išmes visus atsakymus, kurie susiję su vaikštynėmis. Juk ir tau pačiai patogu rasti atsakymą vienoje vietoje, o ne per kelis puslapius, o juose tik po vieną atsakymą gali surasti. Taip ir lipdome vienus patarimus su kitais, vartydamos vieną po kito klausimus. O kodėl gi pačiai nepasidomėjus bendrai apie kokią nors sritį, pvz., daug klausimų apie miegą, rasime kategorijoje "miegutis", nereikia visų klausimų skaityti iš eilės. Tiesiog reikia pačioms dėti daugiau pastangų ir neapsunkinti kitų mamyčių nepasitenkinimo reiškimais. Juk neinate į "supermama", "mama.lt", ar kitus portalus, ir neklausinėjat to paties klausimo, o pirmiausia pasieiškot atsakymų? Manau taip turi daryti visi nors kiek supratimo ir padorumo turintys žmonės.

    elegancija

  3. 1

    Pažodžiui.. kartojasi, reiškias jau buvo

    Jorkaile

  4. 1

    Pirma pries uzduodant klausima,ivesk zodziu saknis,jei yra,tai atrasi,jei ne-tai gali uzduoti

    ruta26

  5. 1

    Paieskoje norima zodi ivesk. Jei klausimus ismus, rasi toki ko paklaust norejai-vadinasi klausimas kartojasi ;-)

    Imbiere

  6. 1

    na jei kartojasi butinai admin arba kitos mamos uzblokuos= )))

    ervijota

  7. 1

    Be to, supratau, kad tau labai aktualus klausimas dėl pogimdyvinės depresijos. Tai pirmiausia, tam yra atskira kategorija "Motinystė-Pogimdyvinis periodas-Pogimdyvinė depresija". O kai klausimai užduodami ne į tas kategorijas, kaip buvo tavo apie depresiją, tai tada ir kitoms sunku surasti reikiamus atsakymus. Juk po kelių dienų tavo tas klausimas bus jau nežinia kiek toli nukeliavęs, tai kaip jį surasti, kai jis netgi ne toje reikiamoje kategorijoje. O taip pat ar nebandei per paiešką užduoti "depres", (tik reikia, kad nebūtum įėjusi į kokią nors kategoriją, geriausia paspausti nuorodą "mamanija", tada visos kategorijos užsidaro") ir pamatytum kiek daug klausimų jau šia tema buvo.

    Taisykles, nukopijavau:
    "Ar galima prarasti taškus?

    Taip, svetainės valdytojas pasilieka teisę nubraukti nario taškus, jei narys:

    Užduoda tuos pačius klausimus;

    Rašydamas nesilaiko lietuvių kalbos gramatikos ir stiliaus taisyklių;

    Vartoja necenzūrinius žodžius arba nekorektiškus, įžeidžiančius, neetiškus išsireiškimus;

    Klausimų rubrikoje rašo teiginius, kurie nėra klausimai;

    Klausimai ir atsakymai, kurie pažeidžia išvardintus reikalavimus ištrinami be atskiro perspėjimo.

    Narys, kuris piktybiškai pažeidžia reikalavimus ir nesilaiko išvardintų taisyklių, gali būti pašalintas iš bendruomenės".

    O jeigu jau taip nori uždavinėti beverčius klausimus, tai tam yra galimybė jį užblokuoti. Parašiau savo nuomonę, tik norėdama, kad suprastum, kad mes čia irgi ne dėl taškų, o dėl bendravimo, konsultacijų, pasidalinimo mintimis apie mūsų mažiukus. Geriau pasiskatyk atsakymu, ir pasižiūrėk, kad dauguma mamyčių, kurios čia jau seniai, dalinasi savo patirtimi iš širdies, rašo išsamiai ir suteikia daug vertingos informacijos, o nerašo vieno atsakymo "taip, ne, nežinau". O tokie besikartojantys klausimai tik "šiukšlina" mamaniją ir kuo toliau, tuo sunkiau ką nors joje surasti.

    elegancija

  8. -2

    tau elegancija su galva gal negerai tu cia gal miehi mamanijoj kad taisykles destai nenori neatsakyk i tuos pacius klausimus nematau nieko blogo kad kartojasi klausimai ar ne nesveikos jus kai kurios mamanijos administratores :)

    Anonimas