• 8ats.

    Jau 9 men kai maitinu MP. Viena ryta pasidare labai liudna (po nakties pieniukas isgertas), ziuriu jog krutine visiskai ne elastinga, tokia nukarus. Esu jauna mergina ir noriu grazios krutines. Kazkur girdejau, kad ilgai maitinant krutine "nutysta", ar tai tiesa ar mitas? Ka tokiu atveju daryti? Ar yra iseitis tik krutines operacija?

    AmorsitaPlastinės operacijosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    maitinau metus laiko,tikrai krutine nenutiso

    sandi

  2. 2

    Viskas nuo kūno fiziologijos priklauso.
    Kadangi pati krūtinė (viduje) neturi jokių raumenų,o ją prilaiko nuo pečių juostos einantys nu raumenų "raiščiai' ,bei pora išilginių raiščių,tai kiek jį bus pakylusi priklauso tik nuo jų tvirtumo.
    O pats papukas kokia jo formą priklauso tik nuo odos elastingumo,krūties svorio ir riebalų kiekio paodiniame sluoksnyje.Tad jei oda nestangri,tai ji ir nutys.
    Nuo nėra jokių vaistų ir jokie fiziniai pratimai negelbės.
    Vienom jokių beveik pokyčių nesusidaro.
    Kitom nutysta ištikrųjų negražintinai.

    Anonimas

  3. 2

    Pagrindiniai pokyciai krutyse vyksta ne maitinimo, bet jau nestumo metu, net ir nemaitinus krutine gali pasikeisti ir nebebuti tokia kaip iki gimdymo. Ilgas ar trumpas maitinimas nemanau, kad turi reiksmes. Savaji maitinau 14 men, po maitinimo krutine gana normaliai atrode, aisku to pilnumo nebelike, bet tikejausi blogesnio varianto. Tiesa, mano krutine maza, iprastai A dydis, maitinimo metu buvo B, tai gal tas turejo reiksmes, ant didesnes krutines turbut labiau nukarimas matosi..

    Smillgele

  4. 1

    čia priklauso nuo krutines elastingumo , raumenuku ir tt, be to maitinant reikia nešiot prilaikančia liemenele , juk krutine sunki tampa ir tempia žemyn ,

    IlonaP

  5. 1

    As nemaitinau ne trupucio savo pienu,nes jo nebuvo ne laso,bet deja krutine ir nutysos pasidare.

    marinaaa

  6. 1

    Na as maitinau tik 1,5men ir ji vistiek nukarus:( taigi nuo maitinimo laiko tai nepriklauso niekas,esme, kad jei nestumo metu ji labai padidejo, oda ishsitempe, tai tas odos perteklius nebesusitrauks, aisku galima sporto pagalba ja siek tiek pagrazint, bet vistiek, ji vistiek nebebus tokia, kokia buvo pries nestuma:( as irgi jauna ir tai man sukelia dideli diskomforta...;(

    Mystica

  7. 1

    tikrai nuo maitinimo ilgumo nepriklauso maitinau pirmaji vaika puse metu antraji po ilgos pertraukos ismaitinau metus o krutine tikrai nepasikeite tik neliko stangrumo viduje koks buna iki pastojimo, bet forma liko ta pati ir nenukaro nei truputi. manau kad cia priklauso ar buvote sportavusi ar krutines raumuo yra stiprus(as pati sportavau daug metu). o kad po nakties liko tokia krutine tai cia tik viena beda is vakaro maziau skysciu geret o nakti turbut isgere paskutinius lasus vaikutis ir nebuvo is ko kauptis tad viska galima atstatyti.

    inesad

  8. 0

    kazkiek jinai atsistato,bet tikrai nebebus kokia buvo...

    pinakolada