• 7ats.

    Del Tutis trio vezimeliu detaliu, kur galima butu nusipirkti pvz. rata? Geriausiai butu Kaune.

    Laba diena mamytes ir teveliai, norejau pasiteirauti tu, kurie zino arba turi tutis trio vezimelius. Gal zinot, kur yra ju ratu pavyzdziui pirkti, va reikia vieno rato priekinio ir nezinom, kur galima butu nusipirkti, kas is kauno esat tai parasykit, is anksto dekoju.

    1linute2Įranga ir baldai kūdikiamsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As turejau Tucio vezima, tik mano buvo Zippy, irgi pora syk teko pataisyt si bei ta, tai kreipiausi tiesiai i gamintojus. Jokiu problemu nebuvo, yra meistrai ten vietoj, nuveziau, palikau, trumpai luktelt reikejo ir viskas, pasiemiau. Keicia, taiso ir kitus ju gamintus vezimus. Jie Kaune, Raudondvario pl. 101.
    Tel./faksas +370 37 26 72 59
    Mobilus +370 652 27756
    El.paštas: tututis@tututis.lt

    Jei jus ne kaune,jie pasakys kur kreiptis Jusu mieste, kad gauti nauja rata. nes kiek zinau visuose miestuose esancios parduotuves, kurios pardavineja Tucio vezimus, taip pat teikia ir taisymo bei garantinio aptarnavimo paslaugas, vadinas turi tureti ir atsarginiu daliu.

    Meskeriotoja

  2. 2

    pabandykit parasyti ar paskambinti tiesiai gamintojams, kiek zinau kaune jie renka vezimelius (bent jau seniau taip buvo), tai gal tures ar bent patars kur ieskoti :)

    http://www.rekvizitai.lt/imone/tututis/

    Smillgele

  3. 2

    o is kauno gali bandyt cia pasiklaust, cia ne firma taip suprantu, o privatus asmuo uzsiima tai gal galetu kuo paddet, jei dar uzsiima tokiom paslaugom:


    "Vaikiškų vežimėlių, vaikštynių, kėdučių ir kitų vaikiškų judėjimo priemonių taisymas Kaune. Konsultavimas rūpimais klausimais. Gedimų diagnostika ir profilaktika. Jei reikia atvykstu į namus. Keičiu sulūžusias ar sudilusias vežimėlių dalis. 862210977 "

    Anonimas

  4. 2

    jie is vilniaus (mazylioratai.lt) bet ir is kitu miestu siuncia vezimelius remontui ir atgal per lexsystem, pasiskambink ar parasyk per el pasta, paklausk gal turi, nes tutis x-lander ir kt firmu vezimuku remontu uzsiima ir turi daliu.

    Skambinkite: 8 601 70001

    Rašykite: servisas@mazylioratai.lt

    Anonimas

  5. 0
  6. 0

    einu skambint,ten grynai reikia jau visa rata,nes ivykis nekoks buvo nutikes,bet tas zmogus neranda tokio rato.

    1linute2

  7. 0