• 6ats.

    labas mamytes.. turime bedele, dukrytei 11menesiu ir yra isbera ties kakliukiu, rankytes kojytes ir veidukas, dar ant pilvuko biskuti, buvom pas gydytojus, sake gal alergija nuo gyvunu ar ko, saugome dabar labai bet vistiek berimas negereja.. gavome siuntima pas kita gydytoja. berimas toks pat kaip vejaraupiu, iskart buna raudonos demeles o po to kyla pusleles.bet jei jei butu vejaraupiai tai gydytojas pasakytu iskart.. ar butu galima su brilijantine zaluma patepti? mergyte nerami

    Egle18Kūdikio odos problemosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    geriau siulyciau nupirkti vaikui kokio tepaliuko nuo niezejimo pakol eisite pas gydytojus, ju tikrai yra pirkti betkokioje vaistineje. Su briliantine zaluma siuliciau neskubeti, o geriausiai ja isvis pamirsti, isivaizduokit jei istepsite vaika , o ten nebus vejaraupiai, tai ta gi zaluma neatsiplauna menesi laiko vos ne, tai tas waikas wargselis visas zalias vaikscios,... kiti vaikai pamatys kad zalias tai aplenks ratu lauke, nes galvos kad vejaraupiai. Jei jau labai esate isitikinusi (o galu gale jei ir gydytojai patwirtins), kad vejaraupiai tai siais laikasi yra visokiu kitokiu tepaliuku , purskalu nuo vejaraupiu, bespalviu swarbiausia :)

    Pingvin

  2. 1

    Mums taip pat buvo toks panasus berimas.Kai pasirodeme gydytojai,tai sake,kad alergija..Bet man tie spuogeliai labai panasus buvo i vejarupius..tad iki pat siol nesuprantu kas mums is tikro buvo.Nes berimas praejo per 5d,nebuvo temperaturos,vaikas buvo zvalus,gerai valge,tik niezejo,tai duodavau tavagilio.

    kukuska

  3. 1

    galit duot ketvirtadali kokio tevegilio ar kazko panasaus o del zalumos tai pritariu indrulei

    inesad

  4. 1

    jei greit eisit su tuo siuntimu pas gydytoja, tai su briliantine zaluma pritepliojus galima paskui suklaidint gydytojus del diagnozes, nes nematys aiskaus berimo, bet jei ne siom dienom eisit tai manau galima

    Anonimas

  5. 1

    panasu i vejaraupius, galit tepti su zilionke nebus blogiau

    Anonimas

  6. 0

    Labas,pa smu irgi ta pati beda,tik suneliui pusantru metuku,laukiam alergologo konsultacijos ir darysim tyrimus.Norejua paklausti,ka jum nustate,nuo ko tokia alergija?

    Anonimas