• 9ats.

    Domina visa informacija iš Jūsų patirties apie šių gamintojų odos priežiūros priemones, jei naudojote jas savo kūdikiui atopiniam dermatitui lengvinti, ar kitoms odos problemoms ir drėkinimui: Avène, Avena, IWOSTIN, Oilatum?

    isbandem beveik viska, dabar noriu is siu nebandytu kazka pasirinkti, tik nezinau ka.... nes jau pabodo ieskot "stebuklingo tepalo" kurio nera, bet norisi, kad kuo geriau drekintu atopine odele... gal kuri naudojote is siu priemoniu kazka jei ne atopiniu dermatitu serganciam kudikiui, tai kazkokioms kitoms odos problemoms, nes ir ju kainos svyruoja baisiai - nesinori pvz uz Avène sumoket virs 100 lt uz kremuka ir nepajust jokio poveikio...

    AnonimasAlergijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Sunui nuo atopinio dermatito naudojom Iwostin produkcija- kremus riebiai odai (naudojom ziema) ir normaliai odai (naudojom kitais metu laikais). Abu labai mums praverte. Kremu tepdavome veida, rankytes ir pati kuneli nusimaudzius.Tik sie kremai tokie tirstoki tad truputi sunkokai tepasi. Dabar kazkur po metu nebenaudojam jokio kremo, net nezinau ar cia nuo Iwostin bet mes jau pasveikom ir kol kas su oda susijusiu problemu nebeturim

    ginnta

  2. 3

    Iwostin pirksiu vaistinėj. Problematiška kūno odelė. Ypač kojytės ir užpakaliukas. Labai problematiška tai, kad odelės suerzinimas suintensyvėja nuo vandens. Na, o užpakaliuko juk negali neplauti. Gydytoja rekomendavo pabandyti spec. prausiklius, bet net nežinau ar verti jie dėmesio.

    trejetukas

  3. 3

    Mano mergytei irgi pripažino atopinį dermatitą. Iš šių priemonių kol kas nieko nebandžiau. Bet prieš tai naudotas Eucerin losjonas labai nežymiai pagelbėjo. Dabar ketinu pirkti Iwostin. Pradžiai bandysiu pigesnį variantą. O dėl tikimo, tai čia kiekvienam labai individualu. Tai kol nepabandysit, tol nežinosit ar tinka.

    trejetukas

  4. 2

    lcinko negalima naudoti atopiniam dermatitui gydyti - cinkas sausina oda, o ja kaip tik reikia kuo daugiau drekinti ir issaugoti ta dregme, kitaip oda neregeneruoja kaip turetu, ir uzdegiminiai procesai isismarkuoja dar labiau, cinkas tinkamas trumpam laikui prakaituojanciose vietose kaip kakliukas, uzpakaliuko rauksles, jis net netinka ranku ir koju linkiams, jei ten pazeista AD, nes apie tai diskutavom ir su alergologais ir su dermatologais, nors pvz ta pati bioderma gamina atoderm su cinku atopiniam dermatitui, tik ten jo kiekis minimalus kad sunaikint bakterijoms, bet ir tai sake man kad vengti tokiu priemoniu, kad ir ju yra - nes tas pats ir bapanthen plus ar koks ten, parasyta kad tinkamas atopiniam dermatitui, nors du, vieni geriausiu kauno gydytoju, alergologe ir dermatologas sake nenaudoti jokiu priemoniu su cinku...

    Anonimas

  5. 2

    Mums niekas nepadejo,tik gyd israsytas tepaliukas.Jis su hormonais,tad mygom odele sugijo.Negerai zinoma tokie tepalai,bet kai nera kitos iseities,tai ka darysi.

    pavasarinuke

  6. 2

    zinau, kad individualu - isbandem daug, ir kas keisciausia, mums tiko patys pigiausi variantai: epaderm (saltu sezonu), basalis (paivairinimui nuo emolium) ir emolium, bet oda matyt priprato prie tu paciu veikliu medziagu ir reikia kazka vel bandyt, nes siuos jau ilgokai naudojam... visi tie eucerinai physiogeliai essexai excipialiai pediatric aderma dermalex repair ir kruva kitu, net siuntemes is ebay isgirta aveeno - jokios naudos nedave... retkarciais kai labai issauseja, kad nepadeda nei emoliantai, pamaitinu paprastu a+d vit tepaliuku is vaistines... o kuri iwostin ketinate pirkti? problematiskesne veido ar kuno oda?

    Anonimas

  7. 1

    Iwostin tikrai geras,mums irgi tiko as dazniausiai pirkdavau Aderma priemones irgi labai gerai drekina atopine odele..

    sandritute

  8. 1

    nu va is siu isbandziau IWOSTIN SENSITIA RICH riebu krema - riebesnis uz emolium, bet panasios konsistencijos,minkstina ilgesniam laikui, ne taip greit nenusauseja pazeisti plotai, kaip naudojant emolium(gal musu oda jau priprato prie jo uz tai taip silpnai pradejo veikti). naudojam tik pora dienu, taciau kolkas patenkinti, ir kudikio oda gerai ji toleruoja.

    Anonimas

  9. 1

    mums padeda paprastas cinko tepeliukas (kuri dazniausiai uzpakaliukui tepam). Tai jis nuima ta visa raudonuma. Pabandykit nakciai uztepti.

    lioma