• 5ats.

    patarkit kaip isvalyti is gobeleno senas demes?reikia isvalyti svetaines kampa ir virtuvini kampa minksta.demes gana senos matosi,reiketu tikrai labai efektyvaus valiklio kazkokio.gal galit patarti?

    mylimeBaldaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Ir man labai patiko Valis.Jo sudėtyje yra aktyviojo deguonies, kuris įsigeria į apmušalo audinį ir tiesiog pastebimai suardo dėmes.Naudoti labai paprasta, tereikia užpurkšti produkto ant dėmės, palaikyti 5 min. Pavalyti ar švelniai patrinti tą vietą švariu neblunkančiu audinio gabalėliu ar kempine. Jei dėmė sunkiai išsivalo, procedūrą gali tekti pakartoti.

    almyte7

  2. 2

    drauge pirko baldu parduotuvej (savanoriu pr kaune, priesais dubingius, uz batu kalno ir klinikos), tai mokejo 80lt kazkur, labai buvo efektyuvus, nes pas ja labai sviesus minksti baldai ir labai matosi jei issitepa, tai isvalius kaip nauji atrodo. nezinau kaip vadinasi tas valiklis :(

    Anonimas

  3. 2

    as tai valiau gobelena is vyro paemusi automobilio apmusalu valikli.uzpurski putu palaikai ir tada tryniau.taip kelis kartus kartojau.

    Anonimas

  4. 2

    anonimui manau etikos reiktu pasimokyt:) as tai demes is sofos gobeleno isvaliau su paprasciausiu lietuvisku valikliu audiniams "valis" apie 5lt kainuoja tik:) demes buvo labai senos, nes gavom sofa is zmoniu kurie mazus vaikus augino, tai demes isisenejusios jau buvo gerokai...Papurskiau, palaikiau , isvaliau ir taip kelis kartus:)

    dntbnt

  5. 0

    kaip noreciau riebiai atkirst anonimui,deje nenoriu nusileist iki jos lygio.zemas lygis gincytis su tokia posla mama.
    Aciu toms,kuros dave naudinga patarima:) tikrai isbandysiu:)

    mylime