Atsakymai

  1. 1

    o kaip mergytei sekasi slapintis? ar nesiskundzia kad slapinnantis degina, grauzia ir sunkiai iseina? gal pasalo kur ir slapimtakiu uzdegimas cia?

    arcita

  2. 1

    manau nera reikalo ju gerti,jai nera reikalo

    Anonimas

  3. 1

    Na jei tikrai blogai, tai del vaiko ir i ligonine nuvyksit, gal ten ka patars ar bent jau tyrimus atliks.

    AgnesDarija

  4. 1

    dekui jums uz patarimus,vakar bandziau plaut su ta medetku arbatele,tada bandysiu ir siandien gal pageres..o daktarai cia sako jei kas blogai vaziuok iskart i ligonine..:(

    Raimonda88

  5. 1

    Na ta arbatele manau nepakenks, dar tikrai labai gerai butu ramuneliu arbata, ja ne tik duokite gerti, bet ir prauskite su ja, nes ramuneles ramina ir mazina uzdegima.

    AgnesDarija

  6. 1

    tai plauk mergytei ta vietele medetku nuoviru,bent as taip daryciau,jos yra priesuzdegimines,gydo ir zaizdas.aisku gali ir pagert ju duoti,nemanau,kad pakenksi,jos gerai dezinfekuoja.

    marinaaa

  7. 1

    tai tada skalaut su medetkom nebent, nes geriant tai gali padeti sumazint skausma jei yra opu skrandyje, nuo zarnyno uzdegimu ir tt.. o nuo lytiniu organu problemu kazin ar gelbes jei gers, praplaut galima jei nealergiska - medetkos naturalus antiseptikas, gal koks grybelis isimete mergytei. gali buti vulvovaginitas - serga ir mazos mergytes, gali cia paskaityt
    http://seimos.sveikas.lt/lt/moteru_sveikata/saugokime_savo_mazasias_moteris_vaiku_ginekologiniai_susirgimai/
    bet zinok nuo visu situ ligu, (nes faktas, kad kazkas "isimete" jei niezulys kamuoja), tai tik receptiniai vaistai normaliai pades, o dvi savaites gali buti viena kankyne mazylei, nors ir savaime gali praeiti simptomai po ilgesnio laiko - nezinau tikslios sveikatos sistemos uk, bet jei negeres, gal yra kazkokie kaip skubus priimamieji - bandyt kazka daryt...

    Anonimas

  8. 1

    as ne siaip sau noriu duoti ja gerti,skaiciau,kad moterys medetku arbata geria nuo ginekologiniu ligu,tai norejau paklaust ar mazoms mergaitems ja taip pat galima gert..nes pas mus atsitiko didele beda,siuo metu gyvenam uk ir mazdaug pries savaite pastebejau,kad pas mano mergaite kazkas ne taip,ji pasake,kad jai niezti TA vietele ir ant apatiniu kelnaiciu pastebejau tokius geltonus patepimus,ju nedaug..nezinau ka daryt,vaistinej nieko neduoda liepie eit pas gydytojus o pas gydytojus registruoja tik po poros savaiciu..gal galit kas ka patart..?

    Raimonda88

  9. 1

    Jei norite jas duoti vaikui gerti siaip sau,tai neverta,nes bet kokios vaistazoles siaip sau nera sveika,vaistazoles reikia gerti,kai yra butina,o siaip atsigerimui galima ir kompota isvirti.

    marinaaa

  10. 0

    siaip nesiskundzia,kai paklausiau sako,kad truputi kartais grauzia kai slapinasi..

    Raimonda88