• 8ats.

    Nuosavas verslas

    Mamytes, kurios turite nuosava versla, idomu butu suzinoti, ar jus pacios ji kurete ar kazkas padejo (tevai, draugai ir t.t.), koks tai verslas? Ar rizikavote kazkuo kurdamos versla? (t.y.didele paskola bankui, uzstatytas butas ir t.t.)

    vaida1983Darbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    monikute ,tokia verslininke baisiausia ir norejai aborta darytis nes ale galimybiu vaiko augint nebutu buve tai kaip ce db...?????pezalu karaliene tu

    Anonimas

  2. 3

    Kraupu klausyti,Monikute manau lazda perlenkiai ir baisiai.Erdve viesa,todel nuomones visos skirtingos ir gali tos kritikos nepriimti,bet ispejimus duoti ir sakyti,kad jau kazkas cia nukentejo nuo taves tai jau juokinga.Pasakytum tu man tokius zodzius realiai :) tai uoj,man rodos greitai pamirstum savo toki neisprusima.

    Mamytukass

  3. 3

    kadangi abu su vyru neturim turtingu teveliu tai viska daremes patys.Niekas nepadejo.Viska kaip sakant pradejome nuo nulio.teko daug ir sunkiai padirbeti,kol susitaupeme pinigeliu verslui atidaryti...pamazu isipleteme..jokiu pinigeliu nesiskolinome ir paskolu neimeme.

    Fantazija

  4. 2

    turiu as nuosava savo versla:) niekas man nepadejo viska dariaus pati o pinigu prasimanydavau nupirkdavau pigesne parduodavau brangiau.rizikuot niekuo nerizikavau nes neturejau ko prarasti..mano verslas drabuziu ir antikvariniu baldu daiktu pardavinejimas visur visoje lietuvoje,turguose,esu atsidariusi ĮI (individualia imone) prekes nelienkiskos o vezmaos is kitu saliu siai dienai turiu 43 parduotuves sekmingai dirbancias lietuvoje:) darbuotoju 50.

    Anonimas

  5. 2

    Savo versla su dabar jau savo vyru ikureme po biski, emem nedidele paskola, dali pinigeliu pati turejau sutauipiusi, o po to po biski prasikureme, prasipleteme. Dirbame patys, todel atostogu jau seniai neteko tureti... :) viska dareme patys, niekas nepadejo.

    Anonimas

  6. 1

    O dabar apie versla,turime ir mes sioki toki,kaip cia pasakius viskas siejasi su nekilnojamu turtu.Dabar jau pleciames ir tikrai viskas prasidejo nuo bandrabucio tipo butelio,kur patys susitaupeme nupirkome,sutvarkeme ir pardave.Dabar jau ir zeme ieinai,todel manau ir be tevu pagalbos zmones sugeba ikurti versla,be paskolu ir kitu dalyku.Zinom pastangos dideles,kantrybes ir istvermes tikrai reikia.

    Mamytukass

  7. 1

    anonime parasyk man asmeniskai i AZ,ti zek kad netycia nerasciau taves pagal ip adresa o tada tai bedu turesi tiek kiek per visa gyvenima nesulauksi vienai jau uz liezuvi is cia teko atsijimt..zek kad tau tik taip nebutu,ir cia ne grasinimas o ispejimas:D

    Anonimas

  8. 1

    anonime norejau daritis nu ir ka tu man?matai kaip tu supranti tas galimybes ar pinigine esme ar ne:D tikrai darytis norejau bet del to kad vaiku nenorejau ir maniau kad esudar nepasiruosusi butimama.

    Anonimas