• 27ats.

    Gal kas bandėte užsisakyti nuotraukų padarymą internetu per www.eurokosfoto.lt?

    Noriu internetu užsakyti, kad padarytų nuotraukas. Gal kas bandėte nuotraukas užsakinėti per www.eurokosfoto.lt
    Ar gera nuotraukų kokybė?
    Ten kaip tik akcija vyksta.
    O gal patartumėte kur kitur galim užsakyti? Ir kad kaina gera būtų ir kokybė puiki:)

    ShoricelKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    o as darausi jau kelinta karta www.fotopigiau.lt ten darantis ir atveza i pacius namus niekur nereikia eiti pasiimt, kokybe esu labai patenkinta, aisku uz atvezima man rodos ar ne 9lt kainuoja, bet jei daug nuotrauku daraisi apsimoka,gali net keli zmones i viena aplanka susidet nusiust uzsakyma ir ta 9lt pasidalint uz atvezima, man asmeniskai tai labai patogu ir priimtina.

    Milana69

  2. 3

    Esu dariusi nuotraukas eurokosfote,visiškai man patiko,kaina normali ir kokybė nebloga.Taip pat patinka,kai padaro suvenyrinius puodelius su nuotrauka....

    debesėlis

  3. 3

    Jau seniai nuotraukas uzsisakau per eurokos ir esu patenkinta, nes patogu. Kokybė gera, jokiu priekaištų neturiu.

    vinipukas

  4. 2
  5. 2

    Dariausi nuotraukas per šią akciją,tai labai patenkinta nuotraukų kokybę,kai kurios nuotraukos buvo per tamsios,tai jas pašviesino,pagerino jų kokybę...Dabar lauksiu kitos akcijos,nes nuotraukų pasidaryti liko dar daug...Nutariau,kad reikia darytis nuotraukas,kurios yra kompe,kad paskui nedingtų,jei koks virusas užpuls;-)

    debesėlis

  6. 2

    Vakar užsisakiau nuotraukų Eurokosfote,kadangi dabar vyksta akcija-'' Nuo 2009-07-02 iki 2009-07-15 nuotrauka 10x15 jums kainuos tik 0,39 Lt.''Jei ką domina tai paskubėkite darytis;-)

    debesėlis

  7. 2

    Bandžiau ir aš. Man tiko ir patiko. dar esu bandžiusi maximafoto. Tai ten labai nepatiko. Suviliojo tik akcija. Bet daugiau ten tikrai neisiu daryti. Labai neryškios nuotraukos, spalvu gama labai blanki.

    Irma

  8. 2

    Aš renkuosi www.iki.lt. Tačiau kokybe tikrai negalėčiau pasidžiaugti - tamsokos išeina. Bet patinka, kad būna akcijos ir taip pat gali atsiimti artimiausioje iki. Dažnai būna akcijos - 10x15 nuotraukos po 0,29 ct. Kadangi didžiąją daugumą nuotraukų laikau CD, tai tos kelios pagamintos nuotraukos man kokybės negadina. Be to, draugė užsakinėjo daug didesnio formato (portretinio) nuotraukas, tai tikrai labai gražiai išėjo. Manau, kad labai kokybė neturėtų skirtis, ar užsakinėji maxima.lt, eurokose ar iki:))

    elegancija

  9. 2

    O mes visada uzsakinejam per www.copy1.lt Ten labai daznai buna akciju, ir nuotraukos iseina labai pigiai. Kokybe ne pati pati geriausia, bet normali. Kaip tik dabar ten akcija 10x15 nuotraukoms :)

    Zui

  10. 2

    as uzsisakiau, kokybe mes patenkinti, pagal tokia kaina. patogu:internetu uzsisakai, issirenki patogia atsiemimo vieta.drauge bande per maxima, sake, kad prasta kokybe.

    mysteryy