Atsakymai

  1. 4

    Man irgi atrodo labai jau neviliojančiai. Daug paprasčiau nusipirkti Labas, Pildyk ar pan. Tai ir akcijų, nuolaidų ir kt. galima papildomai gauti, o ir tarifai tikrai mažesni nei telemaxima. Dar anksčiau tai ir papildymus litais duodavo atitinkamai nuo sumos, tai bent jau kokia nauda buvo juos rinkti. O dabar, kaip supratau, tai tik 1 Lt nuo vieno pirkimo? Bet vis tik yra besinaudojančių šiuo tinklu, tai kažkam gerai.

    elegancija

  2. 4

    nenaudoju, ir nieko apie ja nezinau..

    kristale

  3. 2

    Prieš kokius gerus tris metus esu naudojus telemaximą kortelę, bet man nepatiko. Kurį laiką kvitukus atiduodavau bendradarbei. Bet dabar, kai padarė sudėtingesnes pasipildymo jais sąlygas, tai ir jai jau tų kvitukų nereikia. Todėl belieka išmesti.

    trejetukas

  4. 2

    naudojau, kol galedavo pildyt is skirtingu papyldymu, ne tik savo, bet kad ten kainos dideles, neapsimoka visiskai, yra geresniu operatoriu su prieinamom kainom:)

    erika1984

  5. 2

    Seniau kažkiek laiko naudojau,gaudavau maximos kvitukus,tai galvojau,o ko nepasinaudot,bet taip išėjo,kad,užblokavo numerį(per daug iš skirtingų kvitukų įvedžiau papildymą) ir nustojau naudotis telemaxima;-)

    debesėlis

  6. 2

    nenaudoju ir neketinu, nes man labiau patinka normalus abonentas su padoria firma nei visokie telemaximu kvitukai ir sudetingejantys pasipildymo budai su didejanciomis salygomis. Pas mus sito rysio niekas nenaudoja.

    Agne

  7. 2

    nenaudoju ir nemanau kad ji kanors gero gali pasiulyti

    ddaivute

  8. 2

    naudoju da nedaug laiko,tai da nieko apie ja negaliu pasakyti

    ramunas

  9. 2

    nenaudoju ir nemanau kad ji verta demesio

    iirina

  10. 1

    nesinaudoju,uztenka tele 2

    ruta26