• 5ats.

    Ar poilsiavę kempinge palapinėj?

    Gal kas poilsiavot kempinge prie jūros ir miegojot palapinėj? Kokie atsiliepimai? Norėčiau sužinot kokie minusai/pliusai ir ar palapinėj įmanoma normaliai išsimiegot.

    drugelinaKelionėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    kazkada dar vaikysteje, dabar dar vaikai per mazi tokiai 'romantikai" na zinau zmones vaziuoja su naktipuodziais ir panasiai man toks poilsis su naktimuodziu panoseje nepriimtinas, geriau namie jeigu kitaip nera kaip

    vejune

  2. 2

    svarbu tureti gera pripuciama ciuzini i palapine ir normaliu kaldru pagalviu ir issimiegi super :)
    o ryte kava viremes ant lauzo dejome vandens puoduka ir toj pat uzvire. ant lauzo ir kiausiniene kepemes keptuvej. viskas super mums sy savaidgali gavosi ;))

    Agnytee

  3. 2

    poilsiavau prie palangos, išsimiegojome normaliai, bet buvo nemažai minusų: tualetai žiauriai smirdėjo, tiesiog įeini įkvėpęs oro ir išeini iškvepi, nepakeliama smarvė. Dar vienas minusas jei ryte nori arbatos atsigerti, buvo vienas virdulys ir kilometrinė eilė, laukėm turbūt virš pusvalandžio. Dar vienas minusas, jei kas sunkiau užmiega tai gali likti be miego, nes kompanijos šalimais iki paryčių baliavojo ir šūkavo.

    iinnggaa

  4. 1

    esu,pasirupinkite tik kad nakti nesusaltumet

    sandi

  5. 1

    Na mes ne prie juros buvom, bet kalnuose. Issimiegojom gerai. reikia tik pasirupinti tinkama iranga ir viskas. Na pliusus ar minusus pati jau cia turit nusistatyt. Man minusas, kad nera lovos (bet vietoj to galima ciuzini pripuciama naudoti-mes turejom problemu su elektra, negaejom prisipust), kad neatsistosi palapinej, maza vietos ir t.t., kad vaikas is pacio ryto atsirakino ja ir isleke i lietu ir t.t. Man geriau namukai, ar ant ratu tie, aisku jau jie ir yra brangiau.

    reda83