• 8ats.

    mamytes, ar jusm nebuvo tokios bedeles? mano elei 1.8 men prasosi sisiuko ant puoduko tvarkingai, o kada daro i kelnes net neprasius.....

    SimutiaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mano dukrai 1.6men ji nei kaku nei sysiu nepraso. kai matau kad kakoja , nes atsitupia kaip ant puodo tai jamu uz rankos ir sakau ka kaku nori begam ant puoduko tai bega tada seda ir daro, o sysiu kai net klausiu buna ar nori tai visada pas ja buna ''ne, ne'', tai buna siaip kas pora val kai matau kad senai sisiojo o pampersas sausas pasodinu ant puodo ir aiskinu sakau kad sysiu i puoduka reik daryt tai kaip kada kartais padaro o dazniausiai nieko nepadaro o po poros min kelnes ar pampersa prislapina, o pora paskutiniu kart tai isvis pasodinau sakau daryk sisi ta ne ir vsio, atsistojo ir po trumpo laiko ant kilimo jau sisioja. po miego ja visada sodinu ant puodo tai pasisioja tik reik iskart kai atsikelia sodint eit. o su kaku tai daug esu girdejus istoriju kai tie mazi sikniai net slepiasi buna ir kaku padare i kelnes pasirodo.

    ritalija

  2. 2

    mano maziui ir 1.8 m jau savaite laiko dienomis vaikstom be pamperso, dar ivyksta po viena varija bet ir tai lasiukas i kelne so paskui siaukia, o kaku visada gaudau kada nori, jis taip ruriuka atstato ir jei pasakau ar nori kaku tada pats lekia, o jei nepastebiu buna prikrauna. as ir pastoviai aiskinu kad reikia daryti ant puoduko, bet zinau kad viskas su laiku ismoks juk dar mazi. beje skaiciau kai vaikai ipranta kakoti i pampersa jiem nepatogu kakoti atsisedus del to ir nesipraso, gaudyk momentus sedek su vaiku kartu ir mokinkites. sekmes.

    wiktoriuke

  3. 1

    mums lygiai taip pat,cia tik kantrybes reikia ir tiek

    sandi

  4. 1

    pas mus tokia pat beda (amzius vaiko irgi toks pats), tikiuos kad su laiku ismoks ir kaku pasiprasyt...

    Smillgele

  5. 1

    visada pagiriu ir pati ploja,bet va su kakuciu bedos

    Simutia

  6. 1

    Kalbetis reikia,sakyti kad negrazu taip,jeigu i puoduka padaro,visada pagirti.

    Jolka123

  7. 1

    kada kaku kaku nori daro i kelnes

    Simutia

  8. 0

    saunuole,kad tokio amziaus sisiuko prasosi,mums 2,3 metuku,tai tik kelios savaites,kaip prasosi sisio,o kakuti dazniausiai padaro i kelnytes,neimu i galva,ateis laikas ir paprasys:)

    kriste2