• 12ats.

    Santykiai su vyru (draugu) po gimdymo:)

    Su kuo pakalbi, problema ta pati- po gimdymo atšalę santykiai su vyru. Ką daryt kad to nebūtų, kodėl tai atsitinka( ar tai įtakoja vyro dalyvavimas gimdyme)? Kaip klostėsi(klostosi) jūsų santykiai?

    ilgesysJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    nepasakyciau kad po gimdymo santykiai atsako, gal tik kuri laika buvo keista kad esam trise ir mazo zmogucio poreikiai svarbesni uz bet kurio is musu. paskui viskas apsislifavo, apsipratom ir viskas kaip anksciau :)
    o ka daryti kad neatsaltu santykiai? daugiau kalbetis o ne zysti, leisti vyrui atlikti kai kuriuos darbus su vaiku - pamaitinti, pasaugoti kol mama parduotuvej ar po dusu ir t.t. paaugs leliukas, vyras pasijaus reikalingesnis vaikui ir viskas bus gerai.

    arcita

  2. 2

    manau kad tiesiog labai pasikeičia gyvenimas, daugiau pavargstat , esat nervingesni , neturit tiek laiko vienas kitam , reiketu gal kažkur vaikuti palikti kad kas pasaugotui , skirti laiko sau tik dviems, be to kartais buna kad vyras paliekamas nuošaly , todel ir atitolsta poros, gal jums atrodo kad jus viska geriau padarysit , vaiku pasirupinsit , bet leiskit ir jam pasireikšti , tuomet ir kartu daugiau pabusit , aišku nežinau kaip kas ten pas jus , tik pasakiau galimus varijantus , kuriuos daugiausia esu girdejus

    IlonaP

  3. 1

    Pas mus santykiai po gimdymo tapo dar tvirtesni. Mano vyras dalyvavo gimdyme ,ir as labai dziaugiuosi ,kad jis buvo , po sio periodo viskas pasikeite ,bet tik y GERAJA puse. Nors beabejo kaikurie vyrai pasislyksti siuo dalyku. Tokiu vyru niekaip negaliu suprast...

    Spinduliukas

  4. 1

    dar labiau suartejom,cia jau kiekvieniems invidualiai

    sandi

  5. 1

    Nusišypsojau perskaičiusi klausimą:"Kada vėl gyvenimas įgaus normalų ritmą?" Turbūt niekada :) Jeigu "normalų" suprasime kaip buvusį iki vaikelio. Tiesiog pasikeičia gyvenimo ritmas, pati dienotvarkė, gyvenimas jau nebus toks kaip anksčiau, bet tai nereiškia kad bus blogiau. Mūsų sūnui treti meteliai eina, nėra jokių šansų mudviem su vyru pasibūti vieniems bent 10-čiai minučių :) Taigi ir mums kirba galvoje tokia mintis - ar kada nors situacija pasikeis? KADA?! Kai vaikas išeis miegoti į atskirą kambarį...O kol kas gaudome tas retas trumpas akimirkas pasibūti dviems.

    bum

  6. 1

    per kiek laiko seksas vėl atgyja?

    ilgesys

  7. 1

    taip,ko gero ir nuo vyro priklauso...o kada intymumą atnaujinote/ gi naktį reikia keltis prie kūdikėlio, diena pralekia besirūpinant vaiku ir gaudant mažas akimirkas maisto ruošimui ar arbatos puodeliui, laisva minutė nors ir trumpam miegui.Tad apie seksą nėra nė minties...net neisivaizduoju kiek tai truks ir kada vėl gyvenimas įgaus normalų ritmą....

    ilgesys

  8. 1

    Mano vyras gimdyme dalyvavo. Santykiai po gimdymo neatsalo.

    Yuki

  9. 1

    dar ir priklauso nuo pacio vyro,o kiek tokiu yra,kurie sudalyvave gimdyme pasislyksti savo moterimi

    ruta26

  10. 1

    Pas mus santykiai tik dar labiau suartejo,nors vienas kitam tikrai nestokojom demesio dar ir kai tik planavom lialiu,bei ir visus devynis menesius.O gimus dukrytei ,skiriamas demesys vaikeliui nie kiek nesumazino nei tarp musu intymumo,nei demesio. Niekas neatveso per tuo 8 menesiukus. Nors pati isivaizdavau,kad po gimdymo uzmus rutina,nuovargis ,nemigos naktys padrys savo,drauge su prarastos k8no formomis atsaldys artuma,bei santykius.
    Bet to ne5vyko

    Anonimas