• 11ats.

    kokia jusu nuomone apie maniezus?musu jau visa issiubuota labai netvirtai stovi,tai ruosiames pirkti kita,bet dabar pagalvojau gal geriau manieza,o ne lovyte?mums 10men,bet jegu pas vaika tiek kad ohoho,tad galvoju ar stabiliai ir tvirtai stovi maniezai ir ar jie nesivercia ant sono jei vaikas atsistojes ir isiremes i viena krasta ir siubuoja visa maniea?nes maniskis taip lovyte iskrate kad nebeatlaike ji mum daugiau,varztai net iskrenta :D tos kurios turit maniezus,ar esat patenkintos?kiek laiko jusu vaikas manieze miegodavo?

    mylimeVaiko kambarysĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Mes iš karto pirkom,jau nebe kūdikio lovytę. 70cm pločio 1m70cm ilgio.iš 2 jų pusių su grotelėmis,bei reguliojamu aukščiui dugnu.
    paaugus vaikui išsiima bet kurios grotelės.
    O kol mazesnis yra apsaugėlės minkštos aplink.
    žodžiu lovytė tinka iki 7 metų vaikui.
    be to, atstoja dideli erdvų ir manieza.
    Pirkome iš rankų,mokėjau 500lt.
    nieko panasaus parduotuvėse neteko matyt.

    Anonimas

  2. 2

    ne jskine pas mus, ale ranku darbo. as ir sakau,kad tos rusiskos lovytes tvirtesnes,joje 5vaikai uzaugdavo ir dar pusbroliam ta lovyte atiduot galima butu o cia vienas vaikas net metu neismiegojo o jau vos stovi:D

    mylime

  3. 1

    Maniezu tikrai esu patenkita. daznai jaigu kur nors isvykstame pasiemame manieza,kad vaikelis turetu kur miegot , ir seip maniskiui patinka manieze pazaist ,filmukus is maniezo paziuret.

    Spinduliukas

  4. 1

    o tai istisai jusu vaikas laika leidzia lovyteje.pas mus lovyte buvo tik miegui,ne zaidimams ir ne valgymui.Atitarnavo apie metus,nes buvom gave dovanu is draugu,jie naudojo savo vaikui

    ruta26

  5. 1

    visi jie turi ohoho kiek jegos rankose, as del to prispaudus lovyte vienu sonu prie spintos kitu sonu prie savo lovos kad neisardytu tasydamas, o maniezo miegui nenaudojam, dienos metu kartais idedu reikalui esant, bet nera nusivertes su juo, nes remas gan lankstus tai taip kaip medines lovytes neiseina issiubuot, kad visas per grindis vaziuotu... mum lygiai metai

    Anonimas

  6. 1

    kol vaikas mažesnis maniežas geras dalykas, bet kai ūgteli - maniežas nėra stabilus

    ilgesys

  7. 1

    Mano vaikas manieze migdomas tik dienos miegelio. Jis stovi svetainej, kur diena daugiausia laiko praleidziam. Nakti miega lovyteje musu miegamajam. Plius dar maniezas man gerai, kad galiu vaika i ji ikelt, kai noriu kur nors trumpam nubegt, taciau jis ten buti nemegsta.

    Vita_321

  8. 1

    turim maniežą, bet vaikui ten lb neįdomu, truputį laiko pabūna ir jau nori lauk, nes nieko nemato per tą tinkliuką, o nestabilus pagrindas nelabai tinka vaikščioti. nebent tokie apvalūs maniežai, bet juose tik žaisti, ne miegoti.

    Rugsėja

  9. 1

    NEmanau,kad kasdieniniam miegui egras pasirinkimas maniezas. Jie skirti kitam panaudojimui (dazniausiai).

    Geriau per skelbimus paziurek senesnio modelio medine lovyte, jos tikrai tvirtos. I musu lovyte buvo ent vyras su vaiku ilipes ir jokiu "gedimu" nenutiko. O tos naujos, "jskines" tai tikiu akd nera geros.

    Adri

  10. 0

    musu lovyte didele ir erdvi,pamirsau pridet kad turi ratukus,todel patogu pastatyt,ar pastumt,kur tik nori.Dar yra labai tvirta,o pagaminta pasirodo pagal uzsakyma dar sovietmieciu,bet issaugota taip,kad atrodo ir siandien visai nauja. Todel,nieko panasaus niekur ir neteko matyt.
    Taip,kai reikia kad vaikutis pabutu saugus,tai lovyte puikiai atstoja ir manieza. tik zaidimo metu,i6imu patalikus.

    Anonimas