• 8ats.

    Ar tai tridienės karštinės bėrimas?

    Šiandien jau 5 diena nuo karščiavimo pradžios (vaar ėmė temp kristi). Šiandien dar padaugėjo bėrimo, atsirado ir dėmės ant veido, vaikas neramus, prakaituoja, zirzia... Ar bėrimas toks, kaip tridienės karštinės, kas buvo susidūrę? (foto mano galerijoje)

    RugsėjaKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Pažiūrėjus nuotraukoje,tai tikrai kažkas kita,ne tridienės karštinės bėrimas...Šiaip spuogeliai maniškei buvo smulkučiai,raudoni,o temperatūra laikėsi lygiai 3 paras.Ir to bėrimo nebuvo labai daug,gydytoja patarė duoti ''Tevagilio'' ir labai greit praėjo tas bėrimas.

    vitalijus

  2. 1

    jei labai prakaituojakuomet rakaitas saltas pyla,gali būt ir vitamino D trūkumas,ir karstinės tridienės priezastis viename.

    Anonimas

  3. 1

    ar vaikucio liezuvis ne avietines spalvos? ar niesti tas berimas? buna vaikucius kai kuriuos beria nuo aukstos temperaturos. geriau nueik pas gydytoja. siiap tridienei po 3-4 dienu nukrenta temperatura ir tik tada atsiranda berimas.. as ir itarinejau kad maziui buvo tridiene bet kai nekrito temperatura berimas vis plito, pasirodo jam buvo skarlatina. geriau jau eikit pas gydytoja.

    wiktoriuke

  4. 1

    Pas mus irgi buvo smulkuciai.Ir ant veido tiek nebuvo,kaip jusu nuotraukoj.

    Jolka123

  5. 1

    Pas mus irgi buvo smulkuciai. Mum diagnozavo tridiene karstlige

    Spinduliukas

  6. 1

    jo turwtu buti labai labai smulkus berimas, mums buvo ne ant viso kuno, gal jus geriau pasirodykit daktarei, ji tiksliai pasakys kas tai, nes maza ka mes cia suklysim, gal ai raudoniuke, o gal ir tridiene...bet pas mus buvo smulkesni

    lolita24

  7. 1

    Pasiziurejau jusu nuotrauka ,ant kojytes tikrai panasu kad isbertas,o ant galvytes tai kazkokios demeles. Vaika turi isberti labai smulkiai spuoguciais.

    Spinduliukas

  8. 1

    Mano suneliui taip buvo temp iki 5 dienos laikes virs 38 , bet ant penktos dienos vaika isbere ir temperatura staigiai nukrito , o paskiau ir berimas dingo . (Maniskis tai pagrinde buvo isbertas ant pilvuko ,nugarytes ,kojyciu)

    Spinduliukas