• 13ats.

    laba diena. noresiau paklausti kokia jusu nuomone apie vaiko migdyma prie televizoriaus.

    mano vyras pyksta kad as ziuriu televizoriu ir migdau vaika. kai jis uzmiega as ji pernesu i lovyte. as cia nematau nieko boga, bet mano vyras mato... ar cia blogai...

    reda831-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na nelabai matau as cia kazka blogo. visada kai migdydavau, pati ziuredavau televizoriu ir viskas gerai budavo...tikrai nieko tokio cia:)

    VilijaPovilioniene

  2. 1

    Mano mazasis jeigu vakare tai tik prie televizoriaus ir uzmiega mano lovoje veliau as ji perkeliu i jo lovyte :P

    Safyranita

  3. 1

    nemigdau nei prie tv,nei prie radijos.Tiesiog ateina laikas miegoti,pakloju lovyte,paskaitau pasaka,atsibuciuojam ir labanaktis

    ruta26

  4. 1

    kiekvieni tevai atsirenka kas jiems priimtina,Musu dukra ir kaskuri etapa uzmigdavo tik prie filmuko,o db tik su mama.Reikia prie vaiko ir taikytis.Nematau cia nieko blogo

    sandi

  5. 1

    as dazniausiai ziuriu tv kol vaikas uzmiega,musu 1 k.butas nelabai yra kur ir migdyti kitur,pasileidziu filmu kanalus su lietuviskais titrais ir be garso ziuriu,vaikas sneka,pasivarto ir uzmiega,kartais viska isjungus einam miegoti,visaip buna,ne jus vieni taip darot:)

    sandritute

  6. 1

    Mano nuomone,nera gerai migdyti vaika prie televizoriaus.Cia kalbama ne tik apie triuksma ir aktyvuojamas smegenis,bet ir apie svarbesnius dalykus.Mano vaiku kambariuose nera jokiu televizoriu ir musu miegamajame taip pat nera nei televizoriaus,nei kompiuterio.Niekada nemigdau savo vaiku,pati ziuredama televizoriu.Mokslininku seniai irodyta,kad televizorius kenkia sveikatai.
    ,,Vienas iš kenksmingiausių elektros prietaisų mūsų buityje – televizorius (ypač pasenusių tipų). Net ir išjungus jį iš tinklo jis keletą dienų spinduliuoja kenksmingą žmogaus sveikatai elektromagnetinį lauką. Todėl jo negali būti miegamajame. ''
    Manau,kad tavo vyras yra visiskai teisus.

    vilem

  7. 1

    As migdau visada isijungusi tyliai muzikos centra.

    marinaaa

  8. 1

    tikrai nieko blogo, as taip pat vaika migdau prie teliko nuo pat pradziu, bet as cia samoningai, tam kad vaikas priprastu prie garsu ir galetu miegoti ir triuksmingesneje aplinkoje, pvz lauke ar dar kur. Mano vyras tam pritaria, aisku, mes to teliko garsiai neleidziame prisukame garsa kad tik tyliai eitu telikas. Bet uztat dabar gali mano vaikas uzmigti ir lauke ir visur kur yra triuksmas sioks toks. O stai draugai sawo mergyte buwo pripratine miegoti prie tylos , tai po to keikdawosi kai vos vos koks triuksmelis menkas ir leliukas pabusdawo.

    Pingvin

  9. 1

    Nematau tame nieko blogo, mano dukryte irgi kartais uzmiega, kai mes su vyru ziurim filma per pc...

    estrella181

  10. 1

    Turbut jusu vyras pyksta, nes skaite, kad miegdant vaika (ypac nakties miegelio) aplinka turetu buti rami, be pasaliniu, blaskanciu garsu, kurie vaika galetu isgasdinti ar atitraukti nuo pagrindinio tikslo - uzmigimo.
    As savo vaika migdau be televizoriaus, nes pasaliniai garsai mano vaikui trukdo uzmigti.
    Beje, jeigu jusu vyrui taip svarbu, kad vaikas nebutu migdomas prie televizoriaus, pasiulykite jam paciam uzmigdyti vaika kitame kambaryje :)

    Isnykstanti