• 8ats.

    kada pavyko atsikratyt pampersu? ta prasme kada jusu maziems ju jau nebereikejo

    man idomu kada anxciausiai galima vaika ismokint prasytis kazkaip ant puoduko kad nebereiketu jam pampersu. paziuresim kam tai pavyko padaryt anxciausiai :)

    ritalija1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    vyresnyji deja pradejau mokyt velai tad suvargom net iki 1,8men jau kada galutinai atsikratem, o mazylis savaime karsta vasar buvo tad nedejau per vasara ir nuo 7 men pardejo pasodinus ant puoduko daryt tad ir nebedejom diena pampersu, o jau nuo 1,2men ir paprasyt ismoko..

    vejune

  2. 2

    mums 1.8m tai diena jau namie be pamperiu lakstom,net neisivaizduoju kada visai ju atsisakysim

    sandi

  3. 2

    Cia priklauso nuo vaiko.
    Vyresnioji be pampersu pradejo vaikscioti nuo 2-ju metu,dejom tik nakciai,nuo 2.6 metu atsisakem pilnai ju,mazajai greit metukai,bet deja dar net nebandau be pamperso palikinet,nes matau,kad nepasirengusi dar.

    Jolka123

  4. 1

    atsisakem nuo 1,4 men ,pati pradejo eiti ant puoduko

    lina38

  5. 1

    pilnumoj atsikrateme tai 2m.5men.

    Lulu

  6. 1

    mano sese mergyte jau nuo 1m4men visiskai atsisake pampersu,zinoma pasitaikydavo nelaimiu.
    o mano mazajam jau beveik du metai,jei palieku nuoga,tai be jokiu problemu nubega ir padaro i puoduka,bet jei palieku su trusikeliais sysioja i juos,ir prasyti dar nesipraso.

    aronas

  7. 1

    vejune ka reiskia ''velai'' :) mano manymu 1.8men tai anxti. as savaja irgi nuo 7 men ant puodo sodinu ir sia vasara be pampersu leidziu i nelabai ji prasosi kazka ir nezinau kiek ji supranta kad slepia yra nes tai siaip nuo vandens suslampa tai prisisisioja tai i nzn ar labai supranta, nes buna pasodini ant puodo nes jauti kad jau noretu nes pamp sausas o ta nea ir viskas, po kurio laiko atsistoja ir po poros min ziuri kad jau slapia. kiek skaiciau nesenai zurnale nepamenu kokiam tai ten parasyta kad vaikai suvokia realiai kad ir kada jie sysiu ar kaku nori nuo 1.5 m ar 2m, tai jusu vaikai mano manymu labai anxti prasyt ismoko, as kazka nedadarau turbut kad jai jau 1.6men ir buna slepiasi kai kaku daro :) jei pastebiu tai ant puodo be problemu daro bet nesipraso

    ritalija

  8. 1

    Velai ir mes ..nuo dvieju metuku jau pats pasiprase ir kartais atsiseda pats dabar jau 2.4 jau ilgokai nebeperku pampersu nu nebent uzdedu jai vaziuojam kur ilgesnei kelionei..gal butu buve kitaip jai buciau nedirbus pati o su vaiku namie sedejus ir uzsiemus su juo

    ikmeskute