• 7ats.

    jei buo atliktas cezario pjūvis, tai yra komplikuoto gimdymo priežastis?

    norėčiau paklausti, ar atlikus cezario pjūvis iš sodros gavote už dekretą plius 14 d.d.?

    axstaCezario pjūvisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tai cezario pjuvis yra pati sunkaiuisa komplikacija todel duoda 14d nedarbingumo pazymejima, nors aisku ji duoda ir su lengvesnem komplikacijom kaip vakumu, replem, bet su cezariu tai jau tikrai duoda, planinis ar ne. Planinis 100% buna tik kada placenta pirmeige arba placenta iaugus o visi kiti atvejai kaip skersas leliukas ir panasiai dar turi sancu kad pasikeis ir mama pagimdys normaliai.

    vejune

  2. 1

    Daktaras po cezario išrašo nedarbingumo lapelį dviems savaitėms.

    aidaS

  3. 1

    Cezario pjuvis nebutinai komplikuoto gimdymo priezastis.
    Jei pvz: Vaikutis isnesiotas,sveikas.jus irgi puikiai jauciates, O CP atliktas vien todel,kad nubegus vandenukams jau lialius nebebuvo galima apversti ,nes netinkamoj padeti isitaises,tai be abejo be sios operacijos neapseisite,ir ji nebus komplikacijos priezastis.
    CP su komplikacijomis skaitomas tuomet, kai jau gimdymo metu,nescioji nebegali savarankiskai pagimdyti. Pvz: netiketai visiskai dingo saremiai,sustojo proceso eiga, o vaikelio ir motinos sveikatai atsiranda gresme,zuti.
    Taip pat kai vaikelis gimsta jau pernesiotas,ir vaisvandeniai jau zali.Arba kai vaikelis nustoja augti,vystitis (retais atvejais taip buna nutinka,kuomet nustoja funkcionuoti placentos veikla),tuomet daromas extra CP,gimsta neisnesiotukas.

    Anonimas

  4. 1

    pratesia biuleteni dar dviem savaitemis

    ruta26

  5. 1

    Jeigu cezario pjuvi daro,tai prideda 14 kalendoriniu dienu papildomu,o ne darbo.

    Jolka123

  6. 1

    jei tai neplaninis cezaris tada taip.

    inesad

  7. 0