• 7ats.

    gimdymo veikla dingo

    noriu suzinoti,ar gal kuriai yra taip nutike. dingo gimdymo veikla? kodel taip nutinka? ir kokios pasekmes? gal yra tokiu kurios galetu papasakoti savo istorija?

    saulyte2009Vaiko gimimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    dingo, sustojo tai cia turbut apie viena ir ta pati kalba eina. jau kai gimdymas prasideda tai niekas niekur nedingsta ir kelio atgal nebera. tik gali skatinti gimdyma naturaliom priemonem - nuleidzia vandenis, masazuoja kakleli ir t.t. arba duoda skatinamuju kurie sukelia saremius ir gimdymo veikla vyksta greiciau. o pasekmes? na nepalieka juk be prieziuros, jei vandenys nubege o gimdymo veikla sustojus tai kazka daro kad skatinti arba operuoja kad vaikiuko nepazeistu.

    arcita

  2. 2

    "dingti" gimdymo veikla nedingsta, nebent sustoja, per ilgai uzsitesus latentinei fazei ir pan., tokiu atveju jei neplyses vandenmaisis, ji kerpa stengiantis paskatinti veikla, leidzia skatinamuosius vaistus, "daro" epidura... man kirpo vandenis, veikla suaktyvejo ir vel sustojo ties 8cm, tai kadangi nenorejau skatinamuju, ir beveik dvi paras buvau nemiegojus, ir gimdymas jau tesesi 21val., rinkausi epidurine nejautra ir greit pagimdziau, nes jis paskatino atsiverima, be to kad ir taip velai darytas - truputi susilpnino skausmus.

    Anonimas

  3. 1

    o siaip apie gimdymo skatinima, skatinamuosius klausimu yra ne vienas

    Anonimas

  4. 1

    Esu girdejus,kad Gimdai ir dingsta gimdymo veikla,nezinau kas ten mutinka,ar stumt nebenori. Tai ir klausiu ar yra tokiu kuriom buvo taip

    Anonimas

  5. 1

    Kuria prasme "gimdymo veikla"?

    Yuki

  6. 0

    tai skatinamuosius lasinti pradeda. vienai palatos kaimynei taip buvo tad sake kad su lasine teko gimdyt

    villllija

  7. 0

    O tai tada lodes buna, kad vaikuti traukia su znyplem, ar tai kazkokiu vakumu ? Tai ar cia nedingusi veikla?

    Anonimas