• 21ats.

    Ar galėtumėte išvykti atostogų į užsienį, vaiką palikę seneliams?

    Ar galėtumėte padaryti taip: mažą vaiką palikti senelių priežiūrai, o patys su vyru išvykti, pvz., savaitei į kokią Ispaniją? Kiek pažįstu šeimų, tai niekas taip nesielgia: jeigu vyksta į kelionę, tai kartu su vaikais, o jei negali jų pasiimti, tai būna namuose. Kodėl? Juk seneliai lyg ir galėtų pažiūrėti anūkus ir leisti šeimai pailsėti, atsipalaiduoti...

    NastiaKŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Palikti galeciau ( seneliams arba brolio seimynai, zinau, kad kuo puikiausiai vaikas pabutu, jam du metukai). bet ... nenoreciau :) bent jau dabar taip galvoju, nes nejauciu ypatingo trukumo "buvimo TIK dviese". Jau vien savaitgaliui palike ir kur nors isleke parelaksuoti tik dviese su vyru, nuolat apie vaika galvojam, nuolat apie ji snekam ir skambinejam i namus - ka veikia?:) toks jausmas, lyg vaikas butu likes nuskriaustas, be keliones, be ispudziu. Manau, jei atostogos tik karta metuose, tai jas butina praleisti visiems drauge. o jei yra galimybes atostogauti du ar daugiau kartu per metus, tai viena is tu kartu galima pasidaryti"kelione tik dviems" :)

    Meskeriotoja

  2. 2

    Manau,be problemu,jei..,pirma-vaikas nera visai kudikelis,antra,jei atostogos vos viena ar kelis kartus per metus ir trecia,jei jus pasitikite seneliu prieziura vaiku ir pats vaikas jauciasi gerai su seneliais.Juk tik savaite laiko,nematau nieko tame blogo.Siais laikais tevai,kai pasiklausau..,bega i uzsieny,palike seneliams vaikus auginti,kad uzsidirbti pinigu..,o cia tiesiog..,noras tevam siek tiek pailseti nuo rutinos,skirti laika tik vienas kitam...Noormalus dalykas.

    geguziukas

  3. 1

    ugtelejusi vaika palikciau pas senelius

    sandi

  4. 1

    jeigu jau lankantis mokyklą,ir yra vasaros atostogose,tai žinoma kad galėtų paatosrogauti vaikas pas senelius,o tėvai pasinaudot progair savas praleisti kitur.Bet vaikas atostogoms nemanau kad kliūtis.Mes asmeniškai mazesnio vaiko nepaliktume,ir net neįsivaizduojame kaip galėtume atostogauti ramiai be mažylio.
    Bet čia jau nuo tėvų pažiūrų daug kas priklauso,juk,toks mazas vaikelis dar savo valios reikšti negali.

    Anonimas

  5. 1
  6. 1

    su senele ( savo mamai) tikrai galeciau palikti nes zianu,kad viskas bus gerai,kaikada pabuna vaikelis su ja pora val,bet kolkas visai nesinori issiskirti taip ilgam su vaikuciu ( 10men ) , tai utat visur kartu vaziuojame, bet net ir 2-3 metu vaika nepalikciau seneliams ( pvz vyro tevams ) kurie mazai buna su anuku ir vaikas prie ju nepriprates,manau tai vaikui butu stresas.

    Juljana

  7. 1

    Aisku,kad palikciau.Pasitikiu savo tevais,ir nematau tame problemu,kad vaiko negaleciau jiems palikti.Dabar jau labai daznai girdziu,ne negaleciau ir pan.Tevu laikais savo vaikus seneliam palikdavo menesiu menesiams ir nieko neatsitikdavo.
    Tikrai,kad vaziuociau su vyru i kelione,palikdama vaikus seneliams.

    kukuska

  8. 1
  9. 1

    Zinau, kad labai pasiilgciau savo vaiku, o nuolatinis galvojimas apie vaikus, tikrai nepadarytu atostogu labai geromis. o siaip ziurint kokio amziaus vaikas, maziuko iki 3 metu tai tikrai nepalikciau, o vyresnius ziureciau pagal tai kokios atostogos planuojamos, bet siaip as uz poilsi su visa seima :)

    Smillgele

  10. 1

    jeigu gali 100% pasitiketi seneliais tai kodel gi ne. na ir zinoma ziurint kokio amziaus vaikas,jei leliukas tai nepalikciau,jeigu kokiu 2-3m tada taip, na ir jeigu vyresnis nei 5m tai ir vaikui butu idomu kazka pamatyti.

    aronas