• 7ats.

    ka tokiu atvesju daryti, jei vestuvines sukneles, kuria as zadejau pirkti ir sumokejau avansa, man nebeparduoda?

    is salono perku vestuvems suknele, 50 lt sumokejau avansa, nes pries mane ta suknele dar 2 zmones nuomuojasi, o po to as ja perku. siandiena paskambina man ir pasake, kad jos parduoti man nebegali, nes dar po manes ji isnuomuota, nors kai matavausi, kalbejom kad as perku.

    SimutiaSantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    atsiimkit avansa nes negavot paslaugos. dar ir pora graziu zodeliu dadeciau atsiimdama pinigus kad pati niekada nesinaudosiu ju paslaugom ir savo pazistamiem taip pat nerekomenduosiu.

    arcita

  2. 1

    ieskotis kitos belieka tik

    sandi

  3. 1

    ieskoti iekoti kitos sukneles, jei tik ta viena vienintele buvot issirinkus.paviesinti salono pavadinima kur taip elgesi su savo klientais

    raima

  4. 1

    tegul grazina pinigus ir ieskokit kitos, kitos iseites nematau

    lolita24

  5. 1

    http://www.ninedresses.com/q/cheap-bridal-dresses.html?gclid=CI-blYrCxLECFUgDQAodYCMAbw online nera brangu, o ir naujos

    vejune

  6. 1

    zinoma atsiimkit avansa ir dar pareikalaukit(nors nesitikekit) moraline zala atlygint atseit nebera kitos tokios kokios jus noretumet ir laikas spaudzia niekur neganat ir t.t. na ir aisku pagarsinkit kad paskelbsit visur kur tik galima apie nesazininga ju darba. o kokia nors sutarti ar seip koki irodanti popiereli kad zadat pirkti buvot pasirase del busimo pirkimo ir avanso mokejimo? jei taip tai dar ir teismais pagrasikit, nes tai tarsi jus perkate issimoketinai ir nebegaunat prekes tad jie tikrai yra kalti ir teismu pabijos:)

    inesad

  7. 1

    as ir taip galvoju kad man jokiu paslaugu jau nebereikia...

    Simutia