Atsakymai

  1. 4

    kai pradejo rysketi is tikro labiau rupinosi bet turbut del to kad vyrams visada svarbus vaizdas - jei nemato pilvo tai gal nesuvokia kad tikrai esi nescia :) o jau kai pilvas pasimato tada prasideda - nenesk, as panesiu, nekelk as pakelsiu, gal nori pagulet, gal nori atsisest ir t.t. kas kvailiausia kad pirmi men bent man buvo patys sunkiausi ir nelabai to rupescio daug is vyro puses buvo, o paskui padidejus pilvui pagerejo savijauta ir prasidejo "popinimas" :D

    arcita

  2. 3
  3. 2

    mano vyras irgi labiau pradejo rupintis ir lepinti kai pilvukas isryskejo. Matyt nelabai suprato kokia mano padetis, kai pilvuko dar nera :) nors kai iskart suzinojo jog laukiuosi, nebeleido nieko kelti, maisu pirkiniu nesti ir pan. O kai pradejo matytis, tai ir maistu pasirupindavo, tuo ka megdavau valgyti, ir grindis isplaudavo, rubus isdziaustydavo.

    kvapni_feja

  4. 1

    rupinos tikrai daugiau

    sandi

  5. 1

    Na kai suzinojo kad galbut esu nescia jau tada labiau rupinos, net pirkiniu tases neleizdavo nesti, :)

    Anonimas

  6. 1

    Pries ,per ir po rupinasi visada vienodai.Niekada nebuvo maziau daugiau!Jai rupi,ir myli visda rupinsis taip pat.Aisku nestumol metu ypatingai teike demesi ir rupesti,nes buvo visokiu nesklandumu:)
    Bet rupesciu jo niekada nesiskundziu:)

    Rakolina

  7. 1

    Manasis vyras, manim rupintis pradejo,dar kai tik nusprendeme kad norime leliuko.Visaip lepino,o jei ko ir nelabai norejosi,tai "bardavo" Kad dabar,,jau apie mazyli galvot reikia, juk nori but mama :) .O mano vaikkui reikia tik visa kuom patenkintos ir laimingos mamytes.

    Anonimas

  8. 1

    Na kad labiau tai gal nelabai, nes rūpinosi ir vis dar labai rūpinasi manimi bei mūsų mažyliu. Tačiau suvokti, kad tikrai taps tėveliu, tikrai prireikė daug laiko - kol ėmė matytis pilvukas :))

    snaigyte

  9. 1

    jo,, tada vyras sakydavo,dabar tai matosi kad nescia:))

    Kalnietiene

  10. 1

    Ah tie vyrai... Nepergyvenk del to nes jie viska supranta veliau:) Svarbu kad rupinasi nes yra isvis trumpaprociu kurie nieko nepadeda nestukems... Nesuk del to galvos ir dziaukis savo stebuklu kuris auga tavo pilvelyje:)

    Rrrrrr