• 7ats.

    Ar tai arteja gimdymas?

    Esu nescia 38 savaite, jau kelinta diena pamaudzia nugara ir truputi pilva. Siandien po pietu, mazdaug nuo 5 val. prasidejo labiau duriantis skausmas pilvo apacioje, kai prisedu lyg ir atslugsta, kai tik pradedu vaikscioti sukieteja pilvas ir pradeda labiau skaudeti, lyg kas draskytu mane is vidaus. nezinau ka daryti, ar skambinti i ligonine, ar laukti kol skausmai sustipres jeigu tai gali buti saremiai. tiesa, jokio gleiviu kamscio ir vandenu kol kas nera.Tai mano pirmas gimdymas, todel net neisivaizduoju kaip ir kas turi vykti... Prasau nuosirdaus patarimo, o ne saipimosi, jeigu kam klausimas atrodo kvailas. Aciu.

    Elizabeth24SąrėmiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    arteja arteja, kraukis lagamina :)

    tikmama

  2. 2

    Arteja jau gimdymas, bet nemanau kad jis bus jau ryt ar poryt. Manau pervargot, pailsekit daugiau. Artejanti gimdyma (kai bus ryt ar poryt ar siandien) iskart pazinsit ir nekils tokiu klausimu.

    Adri

  3. 1

    Jokio kvailumo tame nematau visų pirma,o antra,jei skauda,tai gal jau vykit į ligoninę,apžiūrės ir jei dar neprasidės ggimdymas,tai paleis namo,juk per galvą neduos niekas ;) Sekmės gimdyme ir susitikime su savo Angelėliu.Sveikatos ir stiprybės visai jūsų šeimai ;)

    pavasarinuke

  4. 1

    taip,arteje,laikas keliaut i ligonine,sekmes:)

    nežiniukė

  5. 1

    taip artėja. Man irgi atrodydavo,kad mano vaikas mane drasko :)

    Pabuciuok

  6. 1

    Taip artėja.(tai jau paruošiamieji sąremiai)Tiesiog atvirkščiai kol nesulaukėte stipresnių,ramiai susikraukite ko prireiks jums ir vaikeliui ligoninėje.Ir važiuokite iš karto.jei galit vykt savo transportu(yra kam nuvežt) nereikia ir greitosios kviestis.Vykit tiesiai į priimamajį ir iš karto priims.Nukreipimų iš savo gyd.nereikia,net ir pranešt kad atvyksite skambint į ligoninę nebūtina (bet atsarga gėdos nedaro).
    O visa kita jau gyd, rankose.
    Tad nieko nelaukite.(nes jei tempsit gumą,sarėmiukai gali suaktyvėt bet kuria akimirka,o jau skausmuose keliaut,ir ruoštis kelionėn,tikrai menkas malonumas)
    Kuo ankčiau nuvyksite,tuo daugiau laiko turėsite ramiai būt apžiūrėtai,atlikt reikiamus tyrimus,bei adaptuotis,susipažint su vidinėm taisyklėmis,bei pasikalbėt su gyditojais,sužinot atsakymus į rupimus klausimus.
    Geros jum kelionės ir sveikinu.

    Anonimas

  7. 0

    Arteja Nibiru. Uzsimauk folija ant galvos, apsisuk tris kartus pries laikrodzio rodykle ir penkis kartus sušuk UGA UGA.
    O siaip skambink is karto savo gydytojai vos kilus kazkokiems itarimams ar nepatogumams. O i ligonine gali skambint visa para be perstojo (nakti vistiek knarkia budetojos)

    Anonimas