Atsakymai

  1. 2

    lolita, kazkaip savaime jie praejo ir kai kelias dienas nepasikartojo nebedaviau lasiuku.

    arcita

  2. 2

    naudojam avent firmos buteliukus,,, nežinau, ar vaikučiui pilvo nepučia, ar tų diegliukų nėra dėl buteliukų :) vaistukų neneaudojam :)

    cooliuke

  3. 2

    as turejau tommee tippee buteliuka tai mums padejo ir maziau atpylinejo ir maziau buvo diegliuku. o diegliuku nebus tai kaip vaikas bus ramus,neprades verkt nei is sio nei is to. bet espumizanas nepades jei duosi tik kelis kartus,reikia kad bent viena buteliuka suduotum.

    Panther

  4. 2

    arcia, o kaip zinojot kad jau diegliuku nera? nes man sake duoti espumizano kiekviena maitinima, o kaip zinot kada jau jo nereikia?tiesiog neduot kazkiek laiko ir ziuret?

    lolita24

  5. 2

    naudojom avent buteliuka anticolic nuo pat gimimo bet dieglius turejo dukryte iki 2-3 men kazkur. paskui perejom prie tomme tippe buteliuko irgi anticolic bet jau diegliai buvo pasibaige tai nemanau kad jie kazkuom padeda. tiesa, tarpe tarp vieno ir kito buteliuko buvau nupirkus paprasta NUK buteliuka su paprasta gumine ruda soske tai vaikas negalejo normaliai valgyti nes kazkaip apziodavo visa soske, girdedavosi net kaip pritraukia oro ir ta oro gurksni skaudziai nuryja o paskui sunkiai atsirugdavo tai ismeciau po poros maitinimu ta buteli ir nekankinau vaiko.

    arcita

  6. 2

    mes naudojom,ir dar tebnaudojam,esam jau 7men.bet ar jie padeda negaliu paskyt,atrodo,kad diegliuku neturejom.gal cia ir buteliuko deka.

    musiukas007

  7. 1

    na as jau visa para nebeduodu, lyg ir gerai viskas, gal jau ir nebebus diegliuku :))

    lolita24

  8. 1

    Naudojom ir dabar naudojam,gal kiek ir padejo.

    marinaaa

  9. 1

    na mes turejo tokius buteliukus, bet teigti kad jie tikrai padeda negaliu, nes mums ir taip nedaug ju buvo, tai nezinau...gal kazkiek ir geriau nnuo to buteliuko, bet jau pabandyti galima...

    VilijaPovilioniene

  10. 1

    as su pirmu suneliu ispradziu naudojau avent buteliu. ale jis ten nuo diegliu ir pan, bet jis mums nieko nepadejo ir dieglaii stiprus buvo ir atpilinedavo maziukas tada nupirkom dr.brown. tai kazkas stebuklingo man tie buteliukai :) vaikas visai kitaip valgydavo nereikedavo jam nustot karts nuo karto kad oro prisitrauktu i buteliuka. antras sunelis irgi valgo tik ir sio buteliuko ir taip pat kuo puikiausiai jam :)

    blackroze