• 28ats.

    Ginekologas geresnis specialistas vyras ar moteris?

    As rinkciausi vyra, nors kai pirma karta pakliuvau pas vyra, tai buvo labai nejauku. Gimdyti irgi teko pas vyra. Dabar rinkciausi tik vyra. Vyrai man pasirode jautresni, ramesni.

    gintarepSpecialisto pasirinkimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    As visa laika eijau tik pas viena ginekologa vyra. Mano visos pazystamos beveik pas ji ejo, tai sake kad geras tai pas ji ejau. Jei butu kas pasake kad moteris geresne tai pas ja buciau ejusi. Bet pas belenkuri negirdeta nenorejau eiti tai geriau ejau kuri man ne viena rekomendavo :) ir esu patenkinta :) nenoriu eiti dabar pas joki kita, tas buvo geras dbr pas ji visada ir eisiu :)

    Erika_P

  2. 4

    jokio skirtumo jei zmogus gerai ismano savo darba tai moteris ir vyras bus geras specialistas. o daugiau kas liecia jaukuma tai cia jau kiekviena moteris renkasi. man asmeniskai tai jokio skirtumo ar vyras ar moteris.

    Benikiux

  3. 4

    na as dar pas vyra nebuvau.. tai nieko negaliu pasakyt.. man moteris ir gerai.. kaskaip jaukiau man pries moteri ir nusirengt ir visa kita...

    kristale

  4. 4

    lankiausi ir pas vyra ir pas moteri kaip ir gintare gimdziau pas vyra, lankiausi apziurai pas vyra.pas kelias moteris ginekologes buvau apziurai ir galima sakyti tik viena jog geru specialistu yra ir moteru ir vyru, taip pat yra ir nekokiu moteru ir ne kokiu vyru gydytoju...tad apsiriboti kad vienas ar kitas geresnis manau nelabai teisinga....man atrodo specialistas geras tas, kuris myli savo darba....lankiausi pas nuostabia gyd.kovtuna, klinikuose gimdziau pas gyd.laimuti nebepamenu pavardes :) bet apziuraii neseniai buvau pas gyd fiodorova nuostabi ginekologe..taip bijodama ejau o pasirodo moka zmogu prakalbint ir ta baime dingsta....manau daug ka lemia gyd ir paciento tarpusaio rysys, jei ieini i kab ir dar piktu tonu, kazka liepia baime tik dideja bet jei gydytoja (-as) maloniu balsu kalbina labai malonu ir baimes neber.tad visis tie dalykai ir nulemia manau musu pasirinkima, ir vertinima.

    ernestulea

  5. 3

    Man mieliau pas moteri eit. Sako vyrai geresni, bet as gimdziau pas vyra tai nieko gero galvojau kad dantis jam isspardysiu kaip apziurinejo kiek kaklelis atsidares. :)))))))))

    kristulele

  6. 3

    teko pas vyra pabuvoti, bet papuole nekoks, po to tik supratau, kodel pas ji niekas neuzsiraso, todel lankausi pas moteri, pas kuria nesibaigia eiles, nes ji superine ir draugems rekomendavau.

    vinipukas

  7. 3

    na pas mane kaip ginekologas yra vyras tai as juo nesiskundziu ir tikrai malonus ir svelnus

    Estėja

  8. 3

    tai nepriklauso nuo lyties. man jaukiau eiti prie moters, bet as zinau vyra ginekologa kuris tikrai geras specialistas tai visdelto geriau einu pas ji.

    Anonimas

  9. 2

    dauguma moteru sako,kad vyras geresnis,bet as ejau pas moteri,nes turiu tokia nuomone,kad as turiu tik viena vyra,zinoma savo kuriam as galiu buti ir nuoga,bet kokia,nenoreciau,kad svetimas vyras mane apziurinetu,tai vat

    Indruleeeee

  10. 2

    As gydytoju gerumo pagal ju lyti neskirstau, o pagal darbo ir bendravimo kokybe, tai kazkaip man mazdaug lygus ir vieni ir kiti. O ir pati esu lankiusis ir pas vyriskos, ir pas moteriskos gimines gydytojus. Tai yra ju visokiu. Siaip man pas moteri eiti kazkaip jaukiau, bet jei reikalas rimtas, tai jau nesvarbu, kas manyje knaisiosis, svarbu, kad specialistas geras butu.

    Agne