• 18ats.

    Ka darot, kai santykiai su vyru sala?

    Sianakt sapnavau, kad esu vienisa mama, dziaugiausi kad pagaliau esu laisva nuo to asilo savo vyro. Manau tai pasekme dabartiniu musu santykiu, vyras nebenori myletis arba atlieka tai kaip pareiga, visiskai manes nepamalonina, pastoviai pavarges, suirzes, nenori nei kalbetis nei ka. Jauciuosi jam nebegrazi ir net nelaukiu kol gris is darbo, nes zinau, kad bus tas pats- istises ir nepatenkintas snukelis ir t.t...

    AnonimasJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Labai geras klausimas ir diskutuotinas,taip mielos moterys visu pirma rikia myleti save ir beabejo savim pasirupinti,palepinti,atrodo taupom kur imanoma niekur neisienam,bet ar tai teisinga,reikia nueiti i kirpykla,kartais pasidazyti plaukus, susitvarkyti nagucius galima ir namuos manikiura pasidaryti lakas nagams nedaug kainuoja,paprasti dalykai kurie yra visai nebrangus bet galit palepinti save,kai as sakau niekas verkslendamas situacijos nera dar pataises,reikia veikti,o pacios nenorit kad jusu geistu.Jei vyras nenori kalbetis ar pavarges palaukiu kol nuotaika pageres ir bus noro o zinoma kodel nenusipirkti seksualiu naktinuku ir kai vaiaki uzmiega padukti kartu.Beabejo sunkiu dienu buna visiems,bet svarbiausia kad mes pacios tingim del saves pajudint pirsta jei jau priaugom kelis kilogramus tai jau pasaulio pabaiga mums ir verkslent laiko atrandam,vyras i mus nekreipia demesio bunam nepatenkintos nes nieko neveikiam del saves,nereikia kad kiti mus vertintu myleti,girtu,reikia pirma paciom save gerbt, mylet ,rupintis,tada ir kiti vertins ir myles.netingekit pajudint pirsto del saves,ir jei surengsit vakariene romantiska ir po 10bendro gyvenimo ir apsirengsit naktinukais seksualiais tai tikrai neatrodysit kvailos,ir tai bus ivertinta,nes meiluzes jos netingi jos veikia ir nesvarbu kad galbut jos neturi dar vaiku ar jaunos,bet mums tai nepasiteisinimas,gyvenimas nestovi vietoi jis tesiasi,visom sekmes ir mylekit pacios save.

    daival

  2. 3

    Nebumbet pirmiausia reikia, nes man atrodo, kad jums cia tiesiog depresija uzejo. Buvo ir man pirmus 6men po gimdymo, kad budavau susiraukus, viskuo nepatenkinta, savo nutysusios pilvo odos negalejau pakest. O dabar, kai grizau i mokslus, vel viskuo esu patenkinta, vis pasitempusi bunu, susitvarkiusi. Ir paciai mieliau i veidrodi ziureti, ir vyras ivertina.

    Eglone

  3. 2

    jo geriausia k agalit padaryt tai pradet daugiau mylet save ir savo vaika (-us). tiesiog ismokit pailset gerai kad pati gerai jaustumetes o tada ir daugiau noro bus ir jegu pasirupint savim :) kartais vonioj pagulet ar tiesiog po dusu pastovet (as taip darau kai maze miega) pasitvarkyt nagus ir pan, kai bus nuotaikos pradesit kazka biski mankstintis ir tuo pagerinsit ir fizine ir psihine sveikata. o del vyro tai o js pas jus idealus????? nemanau :) visi vyrai is moteru reikalauja ir nori kazin ko, o patys toli grazu ne idealus, as taip ir pasakau saviskiui jei jis kada kazka prikisa man kad pilvas isiputes kazkiek ar kad krutine maza :) tada as jam pradedu siulyt jei jis jau sako kad man reik pasididint krutine ar jam ''ko nors pasididint'' nevertetu (nors is tikro ne tame esme man ) :) taip kad galvokit pozityviai, jaustis geriau pradekit ir.......jei jis kartais kazka net ir susiras kito jus manau susirastumet zymiai geresni kazka arba vienai bus geriau nei su tokiu kuris is kito reikalauja o pats isivaizduoja kad yra idealus, jis praras daugiau :) taip as visada galvoju kai mano santykiuose iskyla panasi situacija :)

    ritalija

  4. 2

    As po gimdymo labai pasikeiciau ir tai ne antsvorio problema. Sau visai patikciau jei matyciau, kad vyras manes geidzia, bet jis net nebenori dienos sviesoj manes matyti nuogos....

    Anonimas

  5. 2

    man tas pats...atrodau sau negrazi, stora..vis stebiu vyra ar i kitas nezvilgcioja. gyvename jau 7metus kartu, ir atrodo kvaila butu rengti romantiska zvakiu vakariene su mini suknele...

    audingag

  6. 1

    nu jau nu jau Villllija, tikrai nelinkeciau ne vienai dziaugtis bet kuom, dziaugtis tik tuom kad turi '''vyra'' , 100 kart geriau vienai but nei su bet kokiu. as skaitau kad elgtis reik su zmonem taip kaip nori kad elgtusi su tavim, bet jei su tavim elgiasi taip kad tik is taves reikalauja o pats efekto nedaro tai atsiprasant nafik tas vyras....tada geriau turet visu po biski, visais naudotis bet but pati sau seimininke :) jei turi vyra tai jis turi but tau ir draugas ir meiluzis ir siena uz kurios saugiai jauties ir petys ant kurio gali kartais paverkt ( ne daznai nes turetum but laiminga su geru vyru salia) o jei vyras ne tox tai kaip ir sakiau nafik jo isvis nereik. nesuprantu tokiu moteru kurios daug ka kencia - buna musamos......nemylimos...ir pan bet kencia ir sedi tipo su ''vyru'' :)

    ritalija

  7. 1

    Jei vyras dairosi i dirbtines blondines vadinasi kazko jam tavyje truksta. ?nesakau kad turi tokia tapti, bet gal esi per nyki namu pelyte?per mazai skiri laiko savo isvaizdai? Manau pati nenori nors siek tiek pasikeisti ar tapti grazesne, o nori kad vyras taves geistu. Nueik i soliariuma, graziai plaukus nusidazyk, nagelius pasilakuok, apatinius grazesnius deveti pradek, pasikvepink, jei esi liekna, rubais pabrezk figura. Pamatysi, kaip pati jausiesi moteriskesne, grazesne, ir vyras tai pastebes ir ivertins. Niekas nesako tapti pigia blondine lateksinem kelnem, bet savo moteriskuma pabrezti butina. Moteris turi spinduliuoti is vidaus. ir strijuotas pilvas cia itakos neturi!

    kvapni_feja

  8. 1

    imu vyra uz chrapo ir einam dulkintis.. taip kad net sienos drebetu.. greit santykiai atsyla..

    Anonimas

  9. 1
  10. 1

    O tai ka man dabar daryti, kad per nestuma apejau visa strijom, liko kabantis pilvas, nors antsvorio niekada neturejau, per nestuma tik 13 kg priaugau, bet figura, gal oda greiciau tapo visai sudarkyta?????????? tai dabar kadangi vyras mane vede staciais papais ir stangriu pilvu, tokia pasikeitus as jam nebereikalinga ir ji reikia pateisinti, taip?

    Anonimas