• 3ats.

    Man ant skruosto giluminis spuogas, toks kaip riebalinis guzelis. Jau metai ir neisnyksta..manau kadaise netinkamai isspaudziau spuoga. dabar jis neisnyksta...kaip manote, ar odos salonuke nepavojinga atlikti kokia pradurimo procedura?

    nes jis gan nemazas, kaip sagute.bijau kraujo uzkretimo.

    audingagGrožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    odos salone tikrai pavojinga atlikti sia pradurimo procedura . nes jei netinkamai pradurs ,tai ka kaltinsit... ??? Pries tris metus man buvo prie akies riebalinis guzelis,tai vaziavau i akiu klinika ir per 2val jis buvo pasalintas...tai siulyciau,as jums pas savo seimos daktare pasimt siuntima ir vazuot pas odos daktarus,tai tikrai jums be komplikacijiu sutvarkys.sekmes:)

    nežiniukė

  2. 1

    O gal į kliniką kokią nueikit?

    Ganešas

  3. 0

    Aš turėjau lygiai tokią pačią problemą. Ant skruosto, šalia nosies netinkamai išspaudžiau spuogą ir po kelių mėnesių atsirado iš vidaus toks iškilimas. Jis buvo dingęs kuriam laikui, tačiau vėliau ir vėl atsirado. Tuomet išbuvo pusę metų ir nepradingo. Iš pradžių lankiausi pas odos gydytoją Dauderienę, vartojau ichtiolio tepalą, gėriau antibiotikus, bet nieko nepadėjo. Tuomet ji mane nusiuntė Į Vilniaus lazerinės dermatologijos centrą pas gydytoją V.Sidorovą. Jis nebuvo įsitikinęs kokia čia yra problema ir nusiuntė mane į dermatovenerologijos, odos ir veneros ligų kliniką (kairiūksčio g. Visoriai). Ten gydytojai pasakė,kad jis savaime nepranyks ir sakė jei man tas darinys netrugdo tuomet galiu nesioperuoti, nes kitaip pašalinti jo nepavyks. Tuomet aš nusprendžiau operuotis. Mane operavo gydytojas Domantas Stundys. Randelis liko tikrai labai mažas, man dar viskas gija, nes operavausi prieš 6 dienas, bet esu išties patenkinta,kad tas riebalinis navikas dingo. Operacijos nėra ko bijoti, užšaldo tą vietą kurią operuos ir nejauti visiškai jokio skausmo. :) Tikiuosi mano žinios padės. :)

    Anonimas