• 27ats.

    Kodel jis taip elgiasi su manim?

    Sveikos,patarkit man,nznau ka daryt.
    Vakar susipykom su vaikinu,jis pradejo del smulmenu kabinetis,as jam pasakiau kad atstotu,o jis man pradejo aiskint kad ko cia rekiu kaip nenormali,bet as visai nerekiau,ir ramiai kalbejau,o jis sake kad pakeltu tonu nustociau kalbet,na tiesiog neturi prie ko prisikambint.Na ir poto as susinervinau ir pradejau verkt,o jam vienodai, ir pasake kad mes vienas kitam neatitinkam, o as jam pasakiau jei as tau trukdau as iseisiu,apsirengus jau buvau,norejau pasiimt savo daiktus ir iseit is jo,o jis manes neisleido,ir sako kad myli.Ka tai galetu reiksti jo toks elgesys,ir kaip suprast ta jo pasakyma?

    Geracobra23Jis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 8

    O ko man sleptis,jeigu tu kas menesi uzdavineji tokius klausimus,tai turbut laikas isvadas kazkokias daryti,jeigu nevykele esi,kad negali susitvarkyti su bernu ir pastatyti ji i vieta,tai nereikia cia kitus taip vadinti.
    Pati uzdavei klausima,as tau atsakiau.

    Jolka123

  2. 6

    http://www.mamanija.lt/klausimai/41493/del-ko-vaikinas-manes-negerbia
    Tau jau tiek buvo patarimu duota,bet matomai tau vienodai,todel atsakau i tavo klausima
    Kodel jis taip elgiasi su manim? TODEL KAD ESI TO VERTA,KAD SU TAVIM TAIP ELGTUSI,TODEL,KAD ESI KVAILA,KAM KLAUSINEJI,JEIGU DARYSI VISTIEK SAVAIP.JEIGU PATY SAVES NEGERBI,TAI KAIP TU NORI,KAD GERBTU TAVE VAIKINAS.
    (Jolka123)

    Anonimas

  3. 4

    ohoho, net akys apraibo beskaitant :DDD ir labai juokinga pasidare :DD

    tikmama

  4. 4

    Darbo ieskokis,ir turesi paskui kur gyventi,nebent tau patinka but zeminama.
    Jokia cia meile,jam patinka tureti tarnaite,todel ir nepaleidzia taves.

    Jolka123

  5. 4

    "Nera vaiku,o jei ir butu ir jei niekas nepasikeistu ir buciau zeminama,tai nebuciau su tokiu ypac nes butu dar blogiau ir sunkiau!"
    cia rasei pries menesi,bet taip ir nepalikai jo,kai cia reiskeisi.

    Jolka123

  6. 2

    Na tavo dovaneles man nereikia,paty su juo cackinkis,as turiu mylint ir gerbenti mane vyra,su kuriuo randam bendra kalba ir kuris yra tikroji meile,kiek jis man,tiek as jam.
    Jeigu esi naivi ir galvoji,kad meile nezaidzia vaikinai,tai tada nesiskusk ir susitaikyk,kad taip jis elgsis visada.

    Jolka123

  7. 2

    arba turi išsikraustyt ir nesigailėti arba bandyt priprast prie tokio jo charakterio....jei esi su juo vadinasi kažkas jus riša- tik ar pakankamai tai tvirta...

    ilgesys

  8. 2

    reiskia,kad laikas skirstytis i skirtingas puses

    ruta26

  9. 2

    Kazkada man panasiai buvo.Keleta kartu net ir daiktus pakavausi.ir visad baigdavosi tuo,kad neisleisdavo,sakydavo myliu ir pan...Praejus porai metu,vel buvo dienai,kai susikroviau visus daiktus ir...jis daugiau nieko nesake,o as issikrausciau.Buvo sunku,bet toks jo elgesys privede prie to.

    Amorsita

  10. 2

    Jolka>gal nori susipazinti,gal su tavim taip nesielgtu ir tave myletu?Taip sakai nes pati turbut nznai kas ta meile tikroji ir turbut niekad tikros meiles neturejai!Nemanau kad zmogus zaistu meile.Reik but absoliuciam nevykeliui ir kvailam kad taip elgtis!

    Geracobra23