• 8ats.

    gal kuri mama turetu parduoti siaustinuku...?

    ieskojau virtualiam turgely, bet nerandu, domintu siaustinukai, ne bodziukai, kur per galva rengti, o tokie kaip marskineliai, kur priekyje skvernukai susisega, susirisa, labai patogu buvo su pirmu, kol bambyte neuzgijus.. taip pat domintu ir pirstinytes apsaugines, slaiuztukai, gal kuri turite isaugtu, ir netingetu atsiusti, apmokeciau pasto islaidas ir nebrangiai nupirkciau..

    viliukeRūbeliai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Ne skudurynuose siaustinukus pirkt.Vyresniems sutinku,bet ne naujagimiams.Mamytes bukit toliarantiskesnes toms,kurios praso parduot,o ne padovanot.

    grirute

  2. 2

    as ir nenaudojau tokiu rubeliu, nes man jie kaiptik nepatogu, nes sukyla i virsu imant vaika, as naudojau bodziukus epr galva maunamus ir ant virsaus sliaustukai.

    Adri

  3. 1

    girute, o koks skirtumas pirkti naujagimui ar vyresniui vaikui?
    Juk kiekviena mama nupirkus isskalbia , islygina ir jokiu bakteriju nera. Pati naujagimui pirkau rubus is devetu drabuziu ir niekas enatsitiko.

    Adri

  4. 1

    Aš naudojau , beje brangu jei pirkti naujus.Naujas siaustinukas 36 lt...pirkau keletą...Pirštinyčių reikėjo gal kokias 2 savaites.

    ilgesys

  5. 1

    Skudurynuose gali rasti.

    aidaS

  6. 1

    Tik ligoninės naudojom siaustinukus, būdami savaitę ligoninėj>namie nei pirštinukių, nei siaustinukų,nei keputytės nenaudojom.Netrukdė bambukei gyti kiti rūbai.

    aidaS

  7. 0

    naujagimiui, nes nepagalvojus apie netyciuka, isdalinau, didesnio amziaus turiu...
    o kitoms mamytems ACIU.. uz issakytas nuomones, kuriu jusu nieks neklausia, turiu omeny apie rengimo patoguma ir panasiai

    viliuke

  8. 0

    Galiu padovanoti (Vilnius). Kokiam amziui?

    Anonimas