Atsakymai

  1. 5

    Netikiu, kad kažkokios tabletės gali pastangrinti krūtinę :)

    Eve89

  2. 3

    Bandziau, bet daugiau nebandyciau, nei padidejo, nei pakietejo.. po ju vartojimo pajutau kaires kruties sone skausma, kai palieciu, nezinau ar cia nuo ju, ar tik sutapimas, bet daugiau negersiu tokiu nesamoniu.Ginekologes neinformavau apie tai, bet greitu metu manau reiks, skausmas nedingsta..
    Ir siaip esu tos nuomones, kad pries svetimus vyrus ar moteris ne tuom reikia puikuotis. Maniskis, sake, man labai gerai ir B. Juk didele krutine nukara, tampa labai negrazi. O mazesnei nukarti sansu praktiskai nelb yra.. geriau pratimuka koki krutines stangrinimui ir pora rateliu aplink stadiona, nei chemija valgyt.. ir jausites geriau ir tikrai atrodysite geriau..
    Kiekvino pasirinkimo laisvei..

    Laimute86

  3. 2
  4. 1

    neverta metyti pinigus.Reklama graži - poveikio jokio.

    Anonimas

  5. 1
  6. 1

    reklama labai graziai skamba,kad atsistatys krutine....,bet kazkodel nesitiki,kad zoleles-tabletes gali atstatyti - sustangryti, pakritusia-nukarusia krutine.

    nežiniukė

  7. 1
  8. 1

    kazkaip nelabai tikiu kad jie gali kazka padet,nors visko buna...

    mamulyte

  9. 0

    Sveikos, as vartoju jau antra pakuote, poveiki po 5 isgertos tabletes pradejau jausti. Manau tai idealiai veikia tas moteris kurios tik po zindymo. Pradzioj jauciau maudima krutyse, tada jos pradejo pilneti, toks jausmas kad vel sugryzo pienas i krutis, truputi issigandau, nes nutraukus maitinima pries 3 menesius buvau. Bijojau kad piena reiks nusitraukinet, bet po savaites viskas susitvarke. Ir toliau vartosiu, stebesiu rezultatus.

    Anonimas

  10. 0

    dabar akcija dvi dezutes uz 65.30lt.tai nusprendziau isbandyt,paziuresim kaip tai veikia.O siaip tai nepirkciau nes per brangu 83lt. vaistineje.

    Anonimas