• 20ats.

    Kaip pasielgti su suniu, jei vaikas tuoj prades sliauzioti, o grindys pilnos plauku?

    Noreciau jusu patarimo. Turiu suni, dukros labai ji myli, bet turiu ir maza kudikeli, kuris prades sliauzioti po namus, kaip apsaugoti nuo plaukuotu grindu, nes juk suns plauku visada buna ant grindu. Dukros jau mokosi kitame mieste, nera kam to suniuko priziureti ir vedzioti, dukros atiduoti nenori, o as joms aiskinu, kad nebus imanoma laikyti, kai vaikutis jau sliauzios... Suradau jau naujus seimininkus suniukui, bet kai pasakiau dukroms, tai asaros liejosi..... mazasis mano labai blogai miega dienomis, tai kol suniuka pavedzioju, grizusi randu ji jau uzsiklykusi. noriu jusu patarimo, kaip man pasielgti. Aciu....

    Zeme_Naminiai gyvūnaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    priyariu,man vaikiukas butu svarbesnis nei keturkojis suo

    ABMamyte

  2. 2

    as augindama vaika jokio naminio gyvuno neturiu, dabar laukiuosi ir taip pat neisigijau, as manau, kad jei mazas leliukas namuose tai negalima auginti jokio gyvuno.

    tikmama

  3. 2

    As,kad ir kaip mylejau savo augintine,bet del vaiko atsisakiau suns(dabar ji gyvena pas mano tevus)Gal galit kokiems pazystamiems atiduot suni,tai ir jusu vyresnes mergytes galetu ji pamatyt karts nuo karto.

    grirute

  4. 1

    Neklausyk tokiu durneliu kaip paskutinis anonimas, suo buvo tavo vaiku draugas, o tu jo atsikratyt nori - bus draugas ir kitam vaikui. Nieko nuo tu gauru neatsitiks, o jei taip sunku, susitark kad tie zmones laikinai pvz ji palaikys, vaikas vaiksciot prades tai smagu bus visiem lauke vaiksciot ir bus lengviau, ir dukros nepyks.

    Anonimas

  5. 1

    sterili aplinka prie gero nepriveda. o gal suniukas ir berniukas susidraugaus:)?

    raima

  6. 1

    patikek kalbu kuo nuosirdziausiai, atiduok ta suni, dovanok, nesvarbu, kuo greiciau atsikratyk. buna kosmaras zinok kai kudikis pradeda ropoti, prisikisa i burnyte plauku, neduok dieve suo dar zisliuka apseilioja vaikas isideda i burnyte, su siurbliu tikrai kiaura para neprilakstysi, vieno karto i diena siurbti neuzteks... kaip kitas anonimas rase suo nera daiktas, bet ir nera nasta iki gyvenimo galo jei jau isigijai- pradeda trukdyti atsikratai..reikes gyvenime turesi kita.

    Anonimas

  7. 1

    Jei jau dukros mokosi kitame mieste tai suprantama jos nebe mazutes,reikia paaiskint del mazojo vaikelio,kai buvau maza turejau tokia pat situacija,as turejau suni,o mama laukesi sesrs,viena diena pasake,kad susirgo ,verkiau ,piesiau ji ant lapo,sekiau pasakas,o man liepe atsisveikint ir isveze.Ir jums paaiskinkit dukrom ir atiduokit suni naujiems seimininkams,o kai dukros isaugs visai supras kodel nebuvo galima belaikyt suns namie.Cia ir del maziuko saugumo,ir del svaros,patikekit ir jums ir dukroms paskaudes sirdi ir praeis,juk ne uzmusat ir panasiai viso labo tik atiduodat kitiems seimininkams.

    NORFA

  8. 1

    Siūlyčiau atiduoti šuniuką, jeigu kitos galimybės nėra. arba jeigu finansinės galimybės leidžia, nusamdykite ką nors, kas ateis ir pavedžios šuniuką ryte ir vakare. manau, kad tikrai atsiras norinčių gauti vieną ar kitą litą.

    Lauryytte

  9. 1

    vaiko visa gyvenima nuo plauku neapsaugosit :)
    dazniau plaut grindis reikiair nekils tokiuklausimu,o jei ir prilips prie vaiko pora suns plauku nuo to nenumirs :)

    Adri

  10. 1

    Aciu uz isreikstas savo nuomones.....suniuka vedzioju ryte ir vakare,taip daugelis laikanciu juos isveda, tai nemanau, kad velai vakare, kai laukia jau tamsu ar lyja man eiti su kudikeliu i lauka.

    Zeme_